Snake Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bu tür zaman kurgusu karışık oyunlarda çıkış tarihine göre oynamak en iyisi. star wars hiç izlememiş bi adamın episode 1den başlaması bana göre saçma. episode 4ten başlaması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bunun kitabı fln yok dimi arkadaşlar? böyle roman ahvasında okunabilecek bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 mgs1in dijital çizgiromanı var. mgs2de ise bir kısa bir uzun 2 tane dijital kitap var. internette bulabilirsin mgs2deki kitapları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Kaede said: Raiden mgs4 te kendini kurtarıyor ya valla trailer'daki girişinin şahaneliğinden ben de öyle tahmin edeyrum da, daha oynamak kısmet olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 az önce MSX sürümlerini tekrar oynadım. grey fox, big bosstan daha zor ölüyor MG2'de. MG1'de en az 13 explosionum yok diye oyunun başlarına kadar döndüm explosion almaya neyse sonra sağ sol bacak derken patlattım MG TX-55'i.. MG2: solid snake efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar