b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 şööle ucuz bi amfi arıorum beni idare edebilcek[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ne amfisi?[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 prdn elektro..[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ucuz derken ne fiyat civarı?[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yau 100 dolar ve düşükleri abi en irenç amfi olsun amfi olsun da ditortion flm olsun bi de başka bişi istemem olm[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bivrip pro drive amfi istiyorsan cokmakul fiyata bana bir pm atanz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Bivrip, 02 Ağustos 2004 10:09 tarihinde demiş ki: yau 100 dolar ve düşükleri abi en irenç amfi olsun amfi olsun da ditortion flm olsun bi de başka bişi istemem olm kaç watt? 10-15 watt amfilerin 0 fiyatı o civar zaten[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ya en pahalı 100 dolarlık bişi arıorum önemli deil watt ı beni idare etsin yeter 50 dolar olsun ama beni götürsün yeni öreniom zati[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 alma o zaman amfi. bilgisayarına tak. guitarfx filan indir bi de. mis.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bende washburn bd12 19 watt amfi var 70 dolara satarım sana istanbuldan istersen özel mesaj at ah amfide işte bu tam istediğin gibi distorsyonlu felam hemide 19 watt ev için en uygun amfilerden biri [Bu mesaj darkwingduck tarafından 05 Ağustos 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 70 dolar mı hmm biraz daha ucuzlatırsan belki alabilirim[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Cok merak etim amfi ne ise yariyo su buyuk shelf kolonları bır arada tutmaya saglıyan konsol mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 anmfi yanlış bilmiosam gitar tarzı aletleri bağlamak için koparlör[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 muha biraz ilgili olun bu konulara yaf. amfi = hoparlör tek farkı amfinin üstünde kendinden ses ayarı distorsyon ayarı bass ayarı falan olur. amfi elektiriği fişten alır hoparlör elektiriği bağlandığı dağıtıcıdan alır.... vesaire vesaire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 e ben ne dedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yok yaw sana deil üstteki kullanıcı çok cahel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Phi- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ehüeüe ulan amfi amplifier yani amplifikatör, sadece dil sürşmesinden amfi olmuş, ses yükseltici sizin anlıycağınız o sizn elektrik sinyallerini alıyo sese çevirip yükseltip hoparlöre verio, discmanin de için amfisi var yani her ses çıkaran cihazın nerdeyse var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: horacegoesskiing, 03 Ağustos 2004 18:31 tarihinde demiş ki: alma o zaman amfi. bilgisayarına tak. guitarfx filan indir bi de. mis. o tür efect programlarında ses 1-2sn gecikmeli geliyor yani bişi anlamıyosun çaldığından bu arada bi tane efector alıp ona kulaklık takıp o şekildede çalışabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Phi- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 amfisiz kulaklığa takmak çok da güzel ses çıkarmaz, bilgisayarın hızlıysa gitar bilgisayrda gecikme yapmaz, küçücük işlem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Eğer distortion tarzı efect programları kullanırsan yapıyor istersen dene ayrıca pod tarzı efectorlerden kulaklıkla güzel ses alınabilir (yada hoperlör bağlayıp o şekilde takılabilirsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Phi- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 pod alırsan olur abi de 400-500 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 230 dolarmıydı neydi kargoyla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar