yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 NTV'de günde 3 posta gösteriyorlardı bir ara. Mısır yetiştiren çiftçilerin nasıl sömürge olduklarını falan gösteriyordu. Neydi ismi?
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bilen varsa yazsin bende merak ettim :merak smiley:
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 mcdonaldsla ilgli supersize me güzeldir
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 /Escobar said: Food,Inc.? Evet bu belgesel. Ancak mısır çiftcilerinin sömürüldüğünü değil, mısır üretiminin daha az masraflı olmasından dolayı, fast food sektöründe danaların besini olarak kullanılmasının ve akabinde ekoli basilinin yayılmasını anlatıyordu.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Ahaha kusura bakılmasın ama McDonalds, bok gibi yerlerle ilgili belgesel vardı diye okudum. İşin komiği anlamından bir şey kaybetmemesi dfsg.
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 demek ki o belgesel değil zaten benim dediğim galiba mc,bk ile değil direkt hazır gıda endüstrisiyle uğraşıyordu. kafam karışmış. neticede merak ettiğim belgesel ismi amerikadaki çiftçilerin büyük şirketlere bağımlı getirilmesiyle ilgili hazır yemek sanayisini konu alan bir belgsel ipucu ntv'de bir zamanlar gün aşırı gösterilmiş olması...
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 1 http://www.youtube.com/watch?v=5eKYyD14d_0 http://www.ntvmsnbc.com/id/25115448/ Bu değilse aklıma bir şey gelmiyor çünkü food inc yayınlanırken bir de ek olarak koy yayınlanmıştı ama onun konusu bu değildi.
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 evet buydu teşekkür ederim.
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 DeaN said: /Escobar said: Food,Inc.? Evet bu belgesel. Ancak mısır çiftcilerinin sömürüldüğünü değil, mısır üretiminin daha az masraflı olmasından dolayı, fast food sektöründe danaların besini olarak kullanılmasının ve akabinde ekoli basilinin yayılmasını anlatıyordu. Aynı program o , farklı bölümleri sanırım . Bir ara NTV artarda verdiği için kafalar karıştı , hepsi de birbirine yakın gidiyor =)
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 food inc evet belgesel. başka yok yani bu dalda supersize me dışında.
Öne çıkan mesajlar