Mithr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 allah yaratmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 allah yarattı demeden gömül derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Threesome öner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Dana'yla olan iliskinin sadece fiziksel oldugunu soylicektin bitecekti. Gittim konustum bitirdim ayklarina yatmicaktin. Senle gercek biseler yasamak istiyorum falan deseydin biseler islerdi sanirim ... en azindan east coast'da isliyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 konunun ana fikri: amerikaya gelin burda deli seks var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 dedim sadece fiziksel oldugunu falan, ikna etmistim de gitmis kizla konusmus falan filan, neyse biraz sakinlestim saolun hehe tesekkurler onerileriniz icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Aga baktın hoşladığın kız pas vermiyor diğer kızı tekrar fuck buddy olmaya ikna et gitsin dasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 dostum cok fazla kacak et kesmissin biraz buzhane takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 threesome win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 dana nın facebooku var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 said: en sonunda kafama koydum ve 4 gun boyunca gorusmedim kendisiyle, bu sure icersinde de diger kiza yazmaya calisoyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 /danali espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ilk iki cümleyi okudum skora bak diyorum. şimdi de geri kalanını okuyorum bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 birsey kanitlamak zorunda degilim sadece fikir danisiyorum burda. konustum iste, fazla ustune gittigimi yeni anladigimi ve exchange surem bitecegi icin biraz obsesif davrandigimi, olayin oldukca stresli ve garip oldugunu anladigimi fakat, beni biraz daha tanirsa fikrinin degisebilecegini falan soyledim iste. pazartesi cikiyoruz budur, tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ardeth said: said: en sonunda kafama koydum ve 4 gun boyunca gorusmedim kendisiyle, bu sure icersinde de diger kiza yazmaya calisoyrum hergun ayni binada yasayinca ve her gun tum arkadaslarinla icerken goruyorsun abi, 4 gun gorusmemek basari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 eee sonra nolcak? kizlari birakip donucen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 asdfasdfasfda master'a geri gelirim belki az kaldi undergraduatein bitmesine, ek olarak exchange i uzatmaya calisiyorum, bi hafta sonrada staj falan bulmaya calisicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ulan hep sonunu dusundugum icin basindan baslamiyorum ben olaylara, kafama kus sicsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 abi madem doneceksin bosver kizi allasen. frat partylere takil hayatini yasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 frat partilerine, bu pladgeler falan baslayana kadar takildim da, artik almiyorlar fratta olmayanlari sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 serin hikaye birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 eyvallah.. yardiminiz icin tesekkur ederim. silebilirseniz topici sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 sabah akşam sıyır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar