Solonor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Selam arkadaşlar. Sanırım yeri burası olacak bunun. Son bir kaç gündür burayı meşgul ediyorum zaten:) Benim bir sorunum var. Bir kaç tane mail adresim olduğu için hepsine teker teker login olup bakmak falan çok uzun ve gereksiz gelmeye başladığından dolayı, dedim ki outlook/thunderbird gibi bir programla hepsini açayım, hem mail geldiği zaman da direk görürüm. Firefox a olan güvenimden direk thunderbird kurdum sağolsun mac de de gayet güzel bir versiyonu var. Önce gmail accountımı ekledim ve sorunsuz yaklaşık 3000 okunmuş/okunmamış maili aldı programa. Sonra hotmaili (ki daha çok bunu kullanıyorum) atmaya çalışırken, inanılmaz yavaşladı, internetimden kaynaklı bir sorun da yok. 10 Saniyede 1 mail falan alıyor ve arada takılıyor tekrar ''get mail'' demem gerekiyor. Bunun nedeni ne olabilir size sorayım dedim bi, ve bunu nasıl düzeltebilirim? sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mac kullanıyorsan, 'Mail' den şaşma derim. Hiç gerek yok herhangi bir baska mail client a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ama mail de de hotmail çok yavaş geliyordu ya. ondan sorayım dedim. hotmailin hıyarlığı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 hotmaili gmaile forwardla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 100lerce mail var abi ya çok uzun sürmez mi? hem gelen her maili forwardlama şansım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 aquila said: hotmaili gmaile forwardla. ben böyle yaptım mutlu ve mesudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 simdi sole bisi yapsak gmaili hotmaile hotmailide gmaile sonsuz loopa girerlermi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 hotmail almiyor sanirsam gmailden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar