BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Evet soru açık, internetten bir araştırayım dedim bir sürü insan çıktı (DMX, Ja Rule bile vardı) Kimin bu şarkı esasında, ilk kim söylemiş? Deli ettiler beni sabah sabah.[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hatta michael jackson ve bob marley bile söylemiş... oha bee alemde ne kadar zencük varsa söylemiş anasını satiim bi ben söylememişim[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Eheh hiçbi fikrim yok ama bi de Barbara Ann var dünyadaki her grubun kaydı vardır herhalde bu şarkıyla.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 babacum tahmin ettiğim şey ise bir müzikaldi yada gibi bişeydi:-p bu parça bi sn hatırlicam sanırım.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bill Withers ın olma ihtimali yüzde kaç ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bill withers a %100 desem .... bill withersta kral adamdı[signature][hline]
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bilerek yüzxde kaç dedim lol test ettim sizi :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hayır zeki müren değil bill withers.......[signature][hline]
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Aint no sunshine i bir yaslı adamdan duydum ben adını bilmiyorum bide cok sevdigim slow bir grup var Lighthouse Family onlardan duydum[signature][hline]..it's time I disappear
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Eternal, 24 Ağustos 2004 20:15 tarihinde demiş ki: Lighthouse Family Geçenlerde klibini gördüm bunların, Blue'yla Seal karışımı birşey sanırım. Ilginç bir grup.[signature][hline]Bad Motherfucker.
Öne çıkan mesajlar