Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ya izlenmemiş film buldum, onun da izlenmeme sebebini anladım sonradan :P ses boğuk çıkıyo. kmplayer, gomplayer, bsplayer, mpc ne varsa denedim. lanet gibi hepsi de libavcodec midir nedir onu kullanıyo. bypass etmeye kalkıyorum olmuyo. stereo diye sanırım sub + center sesi veriyo iki tarafa da. izlemeye kalktığım cihaz notebook bu arada 345345 tane ses çıkışı yok yani :P 6 kanal AC3'ü adam gibi kendi iç codeci ile işleyen bi player var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 anasını satiim kurcalarken ses sistemini patlatıcaktım hayvani bi gürültü yarattım. devlet bişey yapmas lazım abi ya pof :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 XBMC öneririm. Aha buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar