SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Emaleth resmen he foruma lazım bi kişilik ehüehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ya zaten yüzük olayına karşıyım. 1 aylık ilişkisi olan veletler zırt pırt "biz söz yüzüğü taktık eyooooo" modunda olduğu için pek sempatik ya da samimi gelmez bana... direk evlilik moduna giriyomuşum gibi hissederim kendimi ve çok rahatsız eder. kıyafet meselesi de benim karakterimden geliyor sanırım. 23 senedir hep şık giyinilen mekanlarda oldum ve sanırım bu yüzden, takım elbise olayına aynı barney açısından bakıyorum=) elimden gelse okula bile öyle gideceğim. (bitirme projesi sunumu bekle beni sdfgfs=)) sonuç olarak klasımı gösterme taraftarı biri olduğum için şu an için "küçük sürprizler"den çok saat alıcam sanırım. "küçük sürprizler"i ilerleyen zamanlarda rastgele olarak yapabilirim. Seagle'la tartışmalar sonrasında karar verdim ki; saati verirken bir garsonun yazdığım mektubu getirmesini isteyeceğim. daha ne olsun artık=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 abi o mektup başına bela olabilir bak ilk sene gaza gelip döktürüyosun bişeyler sonra hatun diğer senelerde falan da bekliyor aldığın hediyenin yanında mektup çok daha değerli olduğu için ilerde alacağın mektupsuz hediyeler tatmin edemiyor falan şlksdf oof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 garson kızına aşk mektubu yazmış olacak yani :P madem oturup yazıcan kendin versene, utangaç mısın? kızlar gözlerinin içine bakıp söylenmesi zor şeyler söyleyen erkeklerden hoşlanır ;) elin garsonunu ne karıştırıyosun romantik anın içine? hey allam, illa gereksiz bi şekil yapıcaksınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 1 seneye bu kadar mevzu nedir ben hala onu anlamadim. agzindan op, tesekkur et, sonra sevisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Fire on the mountain, run boys run Devil's in the house of the rising sun Chickens in the breadpan, picking out dough Granny does your dog bite? No, child, no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ginaly nin çizdiği grafikler gerçek olmaya başladı. sakın terk etme bu kızı 1. yıldan seviyeyi çok yükseltmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 aquila said: 1 seneye bu kadar mevzu nedir ben hala onu anlamadim. agzindan op, tesekkur et, sonra sevisin. ağzından mı öpmüş?? O değil de, elbette beklerler olm o mektubu. Yazın işte senede bi kez. Ben kaç kez yazdım, yazarken de iyi hissediyorsun ki ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 yav said: abi o mektup başına bela olabilir bak ilk sene gaza gelip döktürüyosun bişeyler sonra hatun diğer senelerde falan da bekliyor aldığın hediyenin yanında mektup çok daha değerli olduğu için ilerde alacağın mektupsuz hediyeler tatmin edemiyor falan şlksdf oof of. aynen ilerde böyle uğraşmayacaksın mektup için falan gidip hediye alıcaksın daha güzel hediye bile olsa mektubu arıycak, sonra çok laf işitirsin ilerde "sen eskiden şöyleydin artık böyle oldun ilişkimiz bilmemne oldu" diye,öyle olmadığı halde "romantizm öldü aramızdaki aşk ölüyo mu" diye başının etini yiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ilişkinin kutlama aralıklarına göre karar ver. eğer her ayı kutluyorsanız çok değerli bişey alman gerekir, en azından önceki 11 hediyeyi geçmesi lazım. eğer banka misali 3 ayda bir kutluyorsanız, son iki dönemin hediyesinin ederi kadar değerde bir hediye al. eğer yıllık kutlama yapıyorsanız yüksekten uçabilirsin, ama dikkat et, bunun 2. yılı 3. yılı 5. yılı da var. ihaleye her zaman verebileceğin rakamın çok altından girmek lazım. ilerde hayalkırıklığı durumları olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 gecko said: ginaly nin çizdiği grafikler gerçek olmaya başladı. sakın terk etme bu kızı 1. yıldan seviyeyi çok yükseltmişsin. zaten burada arkadaş refer etmiş, danke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 tabi ki küçük süprizler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Benim saatim olmaa mı ema?:( feedback alıp bizde yararımıza kullanalım topiği:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 3 4 küçük önemsiz hediyeyi adım adım combola sonra da 1 gecenin süprizi olsun çot diye patlat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 oo ginaly. hatırladın mı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Emaleth said: ... kızlar gözlerinin içine bakıp söylenmesi zor şeyler söyleyen erkeklerden hoşlanır ;)... ema, heygirl! yazarı falan mısın ya ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 kızın gözlerinin içine bakıp küfür etsek mesela. dsfkljsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ya da aynı şekilde "boobs! hippo!" demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ossocaam, senin saat beni gerecek kadar girly, bu hayatımda öyle bişey takmayı planlamıyorum ben şahsen. ama yani itiraf etmem gerekir ki ben biraz öküzümdür. belki hanım kızlarımız beğenirmiştir. sormasan söylemiycektim ama durum böyleyken böyle şekerim, sori :/ diğer konuya gelince, cümlenin gelişinden hey girl koktuğunu kabul ediyorum, ehihi, ama valla bakın doğru söylüyorum. küfretsek şakası yapılmasa olmazdı, onu saymıyorum ama bi durun düşünün dediğimi. kadın içgüdüsel olarak kendisini "korumaya" teşne bulduğu adamlara ilgi duyar. korumak demek kuvvetli olmak demektir, ve kuvvet sadece bilekte, belde, vesairede olmuyo, karakterin kuvvetli olması çok önemli. zor tasklerin adamı olmak gayet nefis bir kalitedir erkek hayvanında, ben bunca yıllık hayatımda (14) bunu öğrendim. herif dediğin şeyli olur.... erm... delikanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 peki bu bir kadına nası bakacağını bilen erkekler var ya. nasıl bakıyolar onlar. o konuda biraz ilerleme kaydetmem gerekiyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 onların diğer adı kadına nasıl bakacağını hesaplamayan, her şeye nasıl bakıyorsa öyle bakan erkekler olsa gerek. başka türlü bi bakış varsa ben bilemedim fedecaam. anlat bakiym az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 http://galeri.uludagsozluk.com/33/engin-altan-d%C3%BCzyatan_44755.jpg bu herif biliyomuş diyolar da ondan şeyyaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 bu adam canlı parada kafa sesini evimize dolduran adam diil mi? nasıl bakıyormuş ki kadına acaba, gayet balta gibi adam halbüse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ohh rahatladım sdlkfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Bi insan nası hediye alamaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar