Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben bunları haketmiyorum.

Mavi

Öne çıkan mesajlar

2 senedir beraber olduğum kız arkadaşımla dün gece ayrıldık.
Hayat bu, alışmak lazım.Elden bişey gelmiyor..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
The Lost Age
Developer Brook
Radio Lostage
Sosyal ağlarda paylaş

gandalfın söylediği bişey var
"her insan istemediği bişey başına gelince öyle der ama karar onlara bırakılmamıştır bizim yapmamız gereken elimizden gelenin en iyisini yapmaktır"
böyle bişeydi[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalık abi ne bu ya yok peşinden koşmuyormuş havası yaratcakmışın yok kendini ağırdan satacakmışın yok kasıntı gezecekmişin adam gibi yaşamadıktan sonra ben sevgimi aşkımı hiç yaşamam daha iyi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 24 Ağustos 2004 23:23 tarihinde demiş ki:
saçmalık abi ne bu ya yok peşinden koşmuyormuş havası yaratcakmışın yok kendini ağırdan satacakmışın yok kasıntı gezecekmişin adam gibi yaşamadıktan sonra ben sevgimi aşkımı hiç yaşamam daha iyi

budur bi yerde yazmıştım bende bunu +3[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

hocam en iyisini yapmışsın olay bu aşamaya geldikten sonra zaten boku çıkıyo kesin...
kangren tüm vücuda yayılmadan kolu kesip atmak lazım.çok acır belki ama ossun,aynı şeyleri bende yaşadım.emin ol kısa süre sonra toparlanıp kendini eskisinden daha iyi ve GÜÇLÜ hissediceksin.[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Sosyal ağlarda paylaş

hayır kıza niye salak işe yaramaz bırak deniliyo ben onu anlamıyorum ki... ayrıca stratejik davranmak da öyle sux bişi diildir. durumuna göre tabii. matematik profesörü filan olmaya çalışır, kızı ve kendinizi robot yerine koyarsanız olmaz zaten. lakin insanlar birbirini tanıyıp ona göre stratejik davranınca gayet de güzel oluyo yani. iki taraf bunu bilse de. ehu. ben bi nane yiyince mesela ısrarla gidip aynı çiçeği yaptırıyorum yengenize. stratejik ama işe yarıyo. o da biliyo. ama yarıyo işte.

raat olun babs. birbirinizi, kendinizi tanımaya bakın. gerisi kolay.[signature][hline]your sight is a weakness...
Sosyal ağlarda paylaş

özel günlerde mutlu olunmaz adettir
bak 18 ime girecem bu ocakta
su ömrüm boyunca bir 14 subat sabah1 sevgilisi olan biri olark kalkmad1m rekorum 1 hafta kala ayr1ld1m birinden en yak1n1 oydu :)
ondan bo_werrrrrrrrrrrr[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 25 Ağustos 2004 00:02 tarihinde demiş ki:
hoca böle konuşup ciğerimi dağlama...
kız için bende yeri geldi ağladım zırladım ama şimdi hay kafama mıçim diyom valla...

senin dediğini bende anlayacam diyecem ama belki 3 ay belki 4 ay sonra.
kolay diil ki kafa dağıtmaya çalışıyoruz 2-3 post atarak.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

abi yarin sabah final var , şimdi kafa allak bullak , kalirsam hayatim kayacak hem bulduğum işe giemeyecem hem okukl +1 dönem daha alicak ... üstüne üstlük tek destek kaynağim da köstek oldu ... yarin hepsi netleşicek ... beraber içeriz ölene kadar en kötü ihtimalle[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
hired_gun, 25 Ağustos 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
abi yarin sabah final var , şimdi kafa allak bullak , kalirsam hayatim kayacak hem bulduğum işe giemeyecem hem okukl +1 dönem daha alicak ... üstüne üstlük tek destek kaynağim da köstek oldu ... yarin hepsi netleşicek ... beraber içeriz ölene kadar en kötü ihtimalle

Bu kız yüzünden 3 dönem okulum uzadı gecen dönem mezun olmam gerekiyordu 1 sene 1 dönem uzattım sırf kız yüzünden.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...