Brook Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 2 senedir beraber olduğum kız arkadaşımla dün gece ayrıldık. Hayat bu, alışmak lazım.Elden bişey gelmiyor..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE The Lost Age Developer Brook Radio Lostage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ölücem felsefeden. olmak ya da olmamak gerisi boş diyim tam olsun, öleyim.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ayrıldık.. Evet beklenen oldu mutlumuyum değilim içim buruk nefes alışımı hissediyorum dalgınım herşeye kırgınım ben bunları cekmemeliydim ya..[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 gandalfın söylediği bişey var "her insan istemediği bişey başına gelince öyle der ama karar onlara bırakılmamıştır bizim yapmamız gereken elimizden gelenin en iyisini yapmaktır" böyle bişeydi[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 saçmalık abi ne bu ya yok peşinden koşmuyormuş havası yaratcakmışın yok kendini ağırdan satacakmışın yok kasıntı gezecekmişin adam gibi yaşamadıktan sonra ben sevgimi aşkımı hiç yaşamam daha iyi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Çok lacka oldu ya çok istesekte eskiye dönemeyiz ki biz artık.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Hakettiğimiz şeyleri seçebilsek[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Ardeth, 24 Ağustos 2004 23:23 tarihinde demiş ki: saçmalık abi ne bu ya yok peşinden koşmuyormuş havası yaratcakmışın yok kendini ağırdan satacakmışın yok kasıntı gezecekmişin adam gibi yaşamadıktan sonra ben sevgimi aşkımı hiç yaşamam daha iyi budur bi yerde yazmıştım bende bunu +3[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hocam en iyisini yapmışsın olay bu aşamaya geldikten sonra zaten boku çıkıyo kesin... kangren tüm vücuda yayılmadan kolu kesip atmak lazım.çok acır belki ama ossun,aynı şeyleri bende yaşadım.emin ol kısa süre sonra toparlanıp kendini eskisinden daha iyi ve GÜÇLÜ hissediceksin.[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Vicious, 24 Ağustos 2004 23:27 tarihinde demiş ki: Hakettiğimiz şeyleri seçebilsek Gecen gün keşke ilk ilişkimi bu şekilde yaşamasaydım dedim eski kız arkıma keşkee seçebilme imkanım olsa dedim.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: paspatur, 24 Ağustos 2004 23:30 tarihinde demiş ki: kangren tüm vücuda yayılmadan kolu kesip atmak lazım. Bundan korkuyorum zaten barıştık diyelim ama biz eskisi gibi olamayız ki . off allahım offf....dardayım[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hayır kıza niye salak işe yaramaz bırak deniliyo ben onu anlamıyorum ki... ayrıca stratejik davranmak da öyle sux bişi diildir. durumuna göre tabii. matematik profesörü filan olmaya çalışır, kızı ve kendinizi robot yerine koyarsanız olmaz zaten. lakin insanlar birbirini tanıyıp ona göre stratejik davranınca gayet de güzel oluyo yani. iki taraf bunu bilse de. ehu. ben bi nane yiyince mesela ısrarla gidip aynı çiçeği yaptırıyorum yengenize. stratejik ama işe yarıyo. o da biliyo. ama yarıyo işte. raat olun babs. birbirinizi, kendinizi tanımaya bakın. gerisi kolay.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 abi olur mu ya baksana çocuğu ne hallere düşürmüş neler çektirmiş!!![signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 di mi. kız kimbilir arkadaşlarına ne anlatıyodur şimdi. onnar da bırak kız sümüklüyü filan diyodur. ehu.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Hangimiz hakediyoruz ki :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ayın 29 ' unda 5 gün sonra doğumgünüm bakalım ne olucak ya bari o gün mutlu olabilsem.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 özel günlerde mutlu olunmaz adettir bak 18 ime girecem bu ocakta su ömrüm boyunca bir 14 subat sabah1 sevgilisi olan biri olark kalkmad1m rekorum 1 hafta kala ayr1ld1m birinden en yak1n1 oydu :) ondan bo_werrrrrrrrrrrr[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hoca böle konuşup ciğerimi dağlama... kız için bende yeri geldi ağladım zırladım ama şimdi hay kafama mıçim diyom valla...[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: paspatur, 25 Ağustos 2004 00:02 tarihinde demiş ki: hoca böle konuşup ciğerimi dağlama... kız için bende yeri geldi ağladım zırladım ama şimdi hay kafama mıçim diyom valla... senin dediğini bende anlayacam diyecem ama belki 3 ay belki 4 ay sonra. kolay diil ki kafa dağıtmaya çalışıyoruz 2-3 post atarak.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bi ihtimal yarin bi boyle başlikta benden gelebilir ya du bakalim , *! tries to keep his spirit high *[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 kötü kötü çok kötü kramp giriyor mideme düşündükce yaşadıklarımız aklıma geldikce. dışarıya bi çıkıyorum gezdiğimiz geçtiğimiz sokaklar oturdugumuz cafeler..[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 sen ne diyosun adamın dünyası kararıyo bilader! Ama gerek yok...boşver olm...değmeeeeeeezzzz(miş)!!![signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 abi yarin sabah final var , şimdi kafa allak bullak , kalirsam hayatim kayacak hem bulduğum işe giemeyecem hem okukl +1 dönem daha alicak ... üstüne üstlük tek destek kaynağim da köstek oldu ... yarin hepsi netleşicek ... beraber içeriz ölene kadar en kötü ihtimalle[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 eh iyi şanslar sana ozaman...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: hired_gun, 25 Ağustos 2004 00:17 tarihinde demiş ki: abi yarin sabah final var , şimdi kafa allak bullak , kalirsam hayatim kayacak hem bulduğum işe giemeyecem hem okukl +1 dönem daha alicak ... üstüne üstlük tek destek kaynağim da köstek oldu ... yarin hepsi netleşicek ... beraber içeriz ölene kadar en kötü ihtimalle Bu kız yüzünden 3 dönem okulum uzadı gecen dönem mezun olmam gerekiyordu 1 sene 1 dönem uzattım sırf kız yüzünden.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar