Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Isınma problemi

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

Elimde HP 6730b notebook var. son zamanlarda Mount&Blade oynuyordum ve acaip zaten ısınma problemi olan bilgisayarda durum daha da vahimleşiyor. bacağımda bir yanık izi var şu an :)
sorun şu ki tam oynarken çat diye kapanıyor. Ayrıca dün DVD izlerken de bir anda kapandı.
Acaba fanların çalışıp çalışmadığını ve içerideki ısı durumunu kontrol edebileceğim bir program var mı? Speedfan kurdum ama pek bir işime yaramadı ben beceremedim sanırım?
Bu bilgisayar aslında mimari işlerde kullanılıyor hep ama bu sorun çıktığından beri mimari işlerde hiç kullanılmadı ama eğer rendering de falan problem çıkarırsa ben bittim :)
içini açıp bi temizlik yapmalı mıyım sizce? İlk defa ciddi ısınma problemiyle karşı karşıyayım elim ayağım dolandı bi yardım ediverin
Sosyal ağlarda paylaş

garantisi bitmiş 1 senelik yazıyo altında 1.5 sene olmuş :(
ya hp yi ben almadım şirketten vermişler ama benim desktop hiç oyun kaldırmıyo artık.
içini açıp temizlesem problem olur mu desktop u hep öyle temizledrdim düzelirdi ama bu benim de değil korkuyorum biraZ
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Coolpad aldım kurtuldum ısı derdinden. Aslında versem 5 10 liraya temizliyorlar ama temizleyn adama güvenemiyorum pc hassas durumda, içindeki şeyleri kurmak ölüm gibi baştan.

Arama çalışsa konuyu bulurdum, coolpad konusu var orda yazıyor güzel bilgiler.

Temizlet birde üstüne coolpad al.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...