Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hem pcde hem ps3te akıcı şekilde kullanabileceğim kablosuz bi gamepad arıyorum,fiyat olarak ta ortalama olması lazım (40-60 lira civarlarında). snopy'nin şu modeli var ama snopy aklımda epey tırt bi marka olarak yer etti,alsam mı almasam mı kararsızım. delay filan olur mu dersiniz? ya da varsa başka marka/model bi pc-ps3 gamepad kullanan,tavsiye alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 http://www.hepsiburada.com/Liste/snopy-x007-usb-cift-titresimli-gamepad/productDetails.aspx?categoryid=1086&productid=bd999907 şu modeli bulabilirsen tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ps3un orjinal ds3u falan pcde çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 evet ama kablo aracılığıyla bağlarsan,bana kablosuz kullanım lazım. bakındım nette şimdi biraz,sixaxis ya da ds3'ü pcde kablosuz şekilde kullanmak bayaa püsürlü bi işe benziyo . uğraşamam öyle,hem pcde hem ps3te direk alıyım takıyım çalışsın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Makbule said: http://www.hepsiburada.com/Liste/snopy-x007-usb-cift-titresimli-gamepad/productDetails.aspx?categoryid=1086&productid=bd999907 şu modeli bulabilirsen tavsiye ederim bu hem kablolu hem de ps3 desteği yok sanırım,gelmez bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bende 2 tane var, daha nasıl destek olmasın ^^ ps3 de %99 çalışıyor her oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hmm varmış vatanda,18 lira hem de =p kablosuz ideal bişey bulamazsam bunu alırım madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 peki bundaki mode tuşu,ps3teyken home tuşu görevi yapıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 benim çakma kollar hepsi snopy. zilyor yıllık ama sağlam. bi tek sağ sol stickler (eski adıyla analoglar)'ın tepesindeki plastik kaplamaları uçuyor... ama o ps3 kollarında da oluyor. ne kadar hırslı bi grupla pes oynadığına bağlı galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ben geçen ps e bi tane kontorland aldım maksat 2. bi kol olsun gelen giden oldugunda denedim biraz fena değil gibi ps2 deki gibi hayvani sert tuşları falan yok gayet temiz yapmıslar bu sefer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 kontorland ya da tasco alicam sanirim 2. gamepadi,pcde de kablosuz olarak kullaniliomus,fiyati da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 kontorland kadar kötü bir marka gelmemiştir daha yeryüzüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar