Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Evet, 2. dönem çekimlerine başlamayı düşündüğümüz ama şuan sadece kafalarda fikir olarak yer edinmiş bir belgesel film projemiz var. Kısaca bahsetmem gerekirse; Çok büyük birşey olmayacak, süre olarakta zaten en fazla 30 dakikalık birşey düşünüyoruz. Tabii duruma göre daha fazla da aşılabilir belki, Ha tabii buraya kadar yazmadığım ama başlıkta olan şey var. Spor üzerine, daha doğrusu Türk futbolu üzerine bir belgesel düşünüyoruz. Şimdi detaylar pek şekillenmese de aklımızda; bir takımın futbolumuzun gelişimi üzerinde yaptıklarıyla etkisi var mı? Yoksa başarıları tesadüf mü? sorusu üzerine kurulu olacak. Fikir edinmek için birkaç spor temalı belgesel istiyorum. Özellikle yukarıda anlattığım fikire uygun şeyler olursa çok iyi olur. Ayrıca şu filmin/dizinin/şovun şu özelliğini çok sevdim, belgeselde hoş durur vs. diye birşeyler düşünüyorsanız onu da not alabilirim :) Ama öncelik tabii ki spor belgeselleri hehe var mı tavsiye edebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 pelenin filan var galiba boyle, ama o da tek adam takim degil. bicok takimin vardir gerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 var var da nerden bulursun bilmiyorum. özellikle trt ve ntv (eski zamanları özellikle) çok acayip programlar yapıyorlardı bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Eski Açık Sarı Desene yer etmiş nedense aklımda fenerli olmama rağmen. galatasaray belgeseli. daha çok futboldansa çarşı ve beşiktaş tribünleriyle ilgili ama Asi Ruh baya etkileyiciydi mesela. on numara gaz. bide bence futbol veya sporla ilgili görsel bişiler yapıcak herkes The Damned United izlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 "Dingin Savaşçı" film ama hikaye gerçek. Çok film izledim her tarzda izlediğim en güzel filmdi. Belgeselde hangi kısmı işine yarar bilemiyorum ama izlersen malzeme çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dingil savaşçı diye bir sabri belgeseli çekebilirsiniz piyasa sabriye aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 17 Mayıs belgeseli mesela bence bu ülkede futbol adına yapılmış en iyi projedir. Hem gaza getiren hemde başarının arkasındaki etkenleri en iyi şekilde anlatan kaliteli bir belgesel, Bir bakalım, NTVSpor'da yayınlanan mini belgeseller vardı onları arıyorum şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 belgesel değil de damned united var ingiliz filmi. gerçek hikaye zaten. brian clough un notthingam forest ı 0 dan nasıl şampiyon yaptığını anlatıyor. çok etkileyici, adam hakkında bişiler yardımcı olur diye düşündüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 efes pilsen in 90 lardaki başarılarıyla ilgili bi belgesel vardı baya iyiydi adını unuttum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 HolyRaider said: belgesel değil de damned united var ingiliz filmi. gerçek hikaye zaten. brian clough un notthingam forest ı 0 dan nasıl şampiyon yaptığını anlatıyor. çok etkileyici, adam hakkında bişiler yardımcı olur diye düşündüm :P abi aslında nottingham forest ile ilgili hiçbirşey anlatmıyor film asdfa Leeds United günlerini ve geçmişini anlatıyor. İzledim bu arada tabii ki Damned United'i sadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bidaha izle.sonra fm ye başla kendi belgeselini kendin yarat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 invictus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar