Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 tatilde arkadaşın eve taşınıp iki xboxı birbirine bağlayarak bikaç gün coop takılsak diyoruz. konsolları birbirine ethernet ile bağladığımız zaman coop yapabiliriz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ney? ciddi misin? sdhfhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ciddiyim yahu :) bi yerlerde okumuştum o tarz bişeyler,iki xbox iki de tv var elimizde,ordan aklıma geldi şöle bişi vardı sanki diye. şimdi bakındım da böyle bişey buldum http://support.microsoft.com/kb/910583/en-us said: Method 1: Connecting two Xbox 360 consoles together (wired connection) Turn off both consoles. Connect one system link cable or an Ethernet crossover cable to the Ethernet port on the back of each console, linking the two consoles together. Connect each Xbox 360 console to a separate TV or monitor. Turn on both consoles and follow the game instructions for system link game play. Note For system link play, both consoles must have the same game, game version, maps, and mission updates. co-op oluo mu emin olamadım ama tabi yine de,yok mu denemiş olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 öyle veya aynı network üzerindeysenizde yapabilirsiniz co-op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ok sağol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 4v4 halo filan oynamistik biz boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar