MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ya arkadaşlar bugün oturuyordum bilgisayarın başında, laptopum durduk yerde internete girmemeye başladı. allah allah internet gitti falan derken, bi kaç modem restartı ardından durduk yerde sadece benim laptopumun wirelessla internete girmediğini gördüm. telefonum giriyor, evdeki diğer bilgisayar giriyor, benim laptop ünlem veriyor. kabloyla modeme bağladığımda da sorun yok hatta şu an o sayede giriyorum. işin komik yanı laptopumdan modemin arayüzüne ulaşabiliyorum. windows 7 kullanıyorum. bi fikriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 atis serbest, opendns mi kullaniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hayır. ha bu arada şu Diagnostics Policy'i açamıyorum. onu nasıl açabilirim? naptıysam çalışmadı allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 default gateway yokmuş gibi çalşıyo? alala. elle ip ayarlarını girsene. default gateway modemin ipsi, notebookuna da kafana göre subnete uyan bişey salla. atıyorum modem airties ve ipsi standart 192.168.2.1 ise default gateway'i 192.168.2.1 yap, bilgisayara da 192.168.2.60 falan ver subnet mask zaten 255.255.255.0 kalsın... DNS de gugıl DNSi salla işte kafana göre... ihtiyacın olan öncelikle gateway ayarı aslında da biliyo musun bilmiyo musun bilmediğimden basitçe ayarları anlatmaya çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ya biliyorum basit ayarları sorun değil. NetSetMan kullanıyorum zaten. ama işin bu raddeye gelmesinin komik yanı durduk yerde olması. hiç bişey yapmıyodum ya. aha oldu SAĞOLASINIZ YA=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 diger tum makineler girip modemin arayuzune erisiyorsa ve sadece kablosuz giremiyorsa kablosuz nic de dns ayarlidir belki diye salladim. opendns son 2 senedir ilk defa bugun down, hic beklemedigim icin bana tum kablolarimi kontrol ettirtti evdeki networkumde, tv youtube a erisemez oldu, internet radyom calismaz oldu falan derken opendns down mis =/ ve evet hand in soyledigi dogru gibi, wifi nic gateway alamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bende tam diag policy icin servis restartlamayi yaziyordum. neyse, gecmis olsun. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 KHaRoN said: atis serbest, opendns mi kullaniyorsun?direk bugun ayni sebepten baglanamadim. bunu yazmaya geliyordum. hazir sirasi gelmisken sotrayim, comodo mu kullaniyor herkes ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ya fizban sorma bugun cektigim iskenceyi. comodo vs kullanmiyorum da, opendns e ttnet ip ban atmis olabilir gibi kotu bi his var icimde, gdns e dondum ki hic hoslanmiyorum kullanmaktan. yaklasik 2.5-3 saattir gidik vaziyette opendns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ya modemde bi open dns ayarı vardı ama kaldırmama rağemn düzelmedi o bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 WPA PSK 2 Yerine direk WPA PSK Kullanmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar