Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite Kayıt Sorunsalı / Sütçüimam!!!

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Kısa kesicem, Sütçüimam'a yerleştirildim. Yurt da çıktı ama ben üniversitenin ne sitesini, ne telefonunu ne de e-mail adresini bulabiliyorum.(Kayıt için gereken belgeleri sormak için) Bunlardan herhangi birini bulabileceğim bir site bilen var mı aranızda?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Golge-i_Khan, 24 Ağustos 2004 13:26 tarihinde demiş ki:
google a gidiyoruz "sütçü imam" hebele yazıyoruz
web sitesini buluyoruz

E o kadar da eşek değiliz heralde. Girip aradım ,bulamadığımdan sordum :D[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"

Sosyal ağlarda paylaş

Sırf merak ettiğimden google toolbarıma sütçü imam yazdım : http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&q=s%C3%BCt%C3%A7%C3%BC+imam

En tepedeki yer tahmin edebileceğin gibi üniverstenin resmi sitesi.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 24 Ağustos 2004 13:31 tarihinde demiş ki:
Sırf merak ettiğimden google toolbarıma sütçü imam yazdım : http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&q=s%C3%BCt%C3%A7%C3%BC+imam

En tepedeki yer tahmin edebileceğin gibi üniverstenin resmi sitesi.

Valla ne yalan söyliim benim salaklığımdan kaynaklanıyo. "Sütçüimam" şeklinde yazmıştım, birleşik yani. Halbuki ayrı olmalıymış, öğrenmiş olduk. :D[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"

Sosyal ağlarda paylaş

Bende açılıyor
Üniversitenin sitesi burası[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

Görünen o ki ben bu 4 sene boyunca(Yatay geçiş falan yapamazsam) yurttan dışarı adımımı atmayacam. Adama soruyorum Maraş nasıl bi yer diye adamın söylediği şey ;
-"Şort giyiyo musun?"
-"E giyiyorum"
-"Abi şort giyme adamlar bön bön bakarlar. Küpe var mı?"
-*Dumur*[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"

Sosyal ağlarda paylaş

Eheheuheu abi söylenicek şey mi o şimdi ya :D Kızları vahşiyse sen onların abilerini babalarını düşün artık. Yok baba yok, benim orda kızla falan işim olmaz. Anca başka şehirden falan gelen olursa, benim gibi o zaman.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"

Sosyal ağlarda paylaş

hocam aşiret maşiret sağlamdır maraşta
bulaşma bence fazla..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Sosyal ağlarda paylaş

asteroth ben maraşta 11 yıl kaldım umarım deişmiştir yoksa yaşatmazlar bizi orda :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de istenen belgelerde gözüme çarptı ,

5- Askerlik çağına gelmiş ve daha yukarı yaştaki erkek adaylar için ilgili askerlik şubesinden alınacak“bir fakülte veya yüksekokula kaydolmasında askerlikçe bir sakınca olmadığına" dair belge. (1983 doğum ve daha genç doğumlulardan kayıtlar sırasında askerlik durum belgesi istenmemektedir.)

Benim askerlik kağıdım geldi yani askerlik çağındayım(?) ama 85 doğumluyum yani iki gruba da dahilim. Bu durumda almam gerekiyo mu bu belgeyi?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"

Sosyal ağlarda paylaş

eheuh gibi mesela
adam asteroth un dediği gibi
abiler-baablarda vahşidir :)

birlikte cizisirsiniz ne güzel :)

[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all."
-Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881

[Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 24 Ağustos 2004 13:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

asteroth gerekmiyor sana askerlik belgesi[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

OH iyi o zaman ya rahatladım. Şu yurt için ayrı belge gerekiyo mu onu da öğreniim de hemen bitiriim işlerimi. Zaten kayıdı 1 güne sıkıştırmışlar, yaptın yaptın o gün yapamazsan açıkta kalıyosun olaya bak...[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"

Sosyal ağlarda paylaş

her üniversitede kayıt olayı 1 gün
bir bölüme
naparsın..

yurda da orda başvuruyorsun sanırım
ama ondan emin değilim
tam öğrenmeni tavsiye ederim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...