Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bizde 8 de işteydik aga atarın kime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 güzel şarkı, güzel ses ulan. beğenmiyosanız bi gidin. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 BonePART said: ha bide su amerlie tadina herseyden zevk alan fransiz insanini sopaylan doverim lan cumartesi gunu sabah 9 isteyim Ataların çalışaydı da sen yataydın pis türk. Ayrıca evdeyim yatıyorum, ben mi gideyim işe? Zehehehe Böyle bizim alyuvar tadında bi grup sandım ama baya tanınıyorlar galiba? Vidyo çekimleri falan da gayet profesyonel zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bikaç ay önce orda burda internette dolaşıyodu videoları. sokakta falan sölüyo kız. sora patladı birden ööle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Fransizca bilen bi arkafas google translate fransizcadan ingilizceye gayet iyi ceviriyor diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 çok güzel bir albüm olmuş bence.Kızın sesinin çok hoş bir tınısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar