mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 oha çok eski konuymus lan. bende yeni sanıyorum asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ona küçük straponlar al, iyiliğin açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Benim baya lezbiyen arkadasim var. Kizin facebook adresini ver 3dk da yaparim analizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 auhdauhda sinsi sinsi "hatunu belki ben kafalarım" düşüncesi. mezarcılıkta son nokta asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bursa çocuğu olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Dragonmax said: auhdauhda sinsi sinsi "hatunu belki ben kafalarım" düşüncesi. mezarcılıkta son nokta asd cok büyük yanilgi icerisindesin ama neyse :D ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Leopar said: yani basima oyle bir hadise geldi ki yazmaya korkuyorum aslinda, ama yazmasamda olmaz yani yazilmayacak gibi degil simdi olay soyle gelisti teknik serviste calisiyorum, arada sirada musterilerin evine gitmek gerekebiliyor. iki-uc hafta kadar once pc icin musterinin evine gittim. cok hos, tatli bir kiz cagiran. iste bi yandan pcsine bakiyorum, bir yandanda muhabbet ediyoruz. boyle bir saat felan gecti, ben isimi hallettim dukkana donucem kiz msn felan sordu normalde is etigi acisindan sakincali ama zayif anima denk geldi (lol) verdim msnimi muhabbete 1-2 hafta kadar msnden devam ettik, sardikca sardi yani gecen hafta "e hadi artik niyetini anlayalim" dusuncesiyle disari davet ettim, "aa cok iyi olur evet" dedi kiz. gelecek haftaya anlastik ben bildigin mutluyum boyle, "hic beklemedigin yerden neler cikiyor cicekler bocekler hayat ehe mehe" modunda dolasiyorum ama ne olduysa bu hafta oldu, kiz bir anda hic konusmaz oldu her gun sektirmeden online olan, bana direk convo acan hatun direk offline moda gecer oldu onlineken attigim mesajlara bile cevap vermiyordu artik date olayida yalan oldu dogal olarak ama asil soku bugun yasadim, kizin profilinde soyle bir mesaj: "im super gay & im lovin it <3" özellikle yazının boldladığım kısımlarını çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ahah fede seni cilgin tavsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Hotdog said: bazı insanlarda(kız,erkek farketmez) buluşma ortamlarına kadar süper muhabbet döner, fakat buluşma lafı geçtiği an ya da buluşulduğunda bir soğuklaşma olur, nedendir bilinmez.o yuzden bulusunca direk yiyişceksin sonra muhabbete akşam msnden, telefondan devam sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar