Reovaxx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Kısıtlı bir bütçem var ek olarak bir midi klavye almak istiyorum cme m-key gözüme kestirdim fiyat oldukça uygun düşünceleriniz nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Güzelmiş, paket içeriği de hoş. Bu fiyata daha dolu bir paket bulmak da zor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 200 tl civarı bir miktar bahsettiğin herhalde? Biraz daha bekle ve biriktir, şunu al derim ben: http://www.compel.com.tr/Include/Modules/ProductDetail.php?CatID=3&ManID=10&ProID=2605 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reovaxx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 tam nedeninin bilmiyorum cme m-audio'dan hertürlü daha iyi diye duydum biraz daha biriktirebilsem asında u-key alıcaktım ama hem şimdi almak istiyorum hemde idaren bişiy olsun istiyorum.Alsam mı ki karar veremedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Kişisel görüşüm M-Audio'nun en iyisi olduğudur. Daha da açık konuşmak gerekirse dediğin marka hakkında pek bilgim bile yok. Bunu abisi Keystation pro88 kullanan biri olarak söylüyorum, az çok bende bu işlerle ilgilenirim zevkine. Kaliteli üründür, yaklaşık 1 yıla yakındır kullanıyor, ne gecikme var, ne başka bir sorun. İdareten de olsa alma sakın, hevesini kursağında bırakır o alet çünkü ben almazdım o aleti. edit: hatta sen karar ver: http://www.m-audio.com/index.php?do=artists.list ve http://www.cme-pro.com/en/artist.php ( ne pis bi değerlendirme huyum varmış arkadaş :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Bence çıkacak yazılım enstrümanları kullanıp kullanmayacağın seçimde önem teşkil ediyor. Keystation Pro 88, bende de vardı, kontrolcü olarak güzeldir ama piyano tuşesi olarak düşünülmemesi gereken bir alet. Takaslamıştım bir kaç pedala onu. Bir de ne tarz işler için kullanacaksın? Tarza göre paket seçmek daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reovaxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 piano tonları çokta lazım değil aslında onun için zaten elimde zaten bir setup var tamamen synth olarak kullanıcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 O zaman mkey diyorum. Waldorf un o synthesizerları bilinen aletlere göre (access virüs, omnisphere, hypersonic, trillian vb.) daha değişik tınılar içerir. PPG mesela, eski parçalarda (örn. pet shop boys) sıkça kullanılmıştır. İlla öyle tonlamak zorunda değilsin tabi. Kurcalanası programlar. Programlamayı da biliyorsan (subtractive synthesis) değme keyfine. Bende de Waldorf var donanım olarak, çok çok keyifli bir alet, hoşuna giderse sen de ilerde donanımsal synthlerle desteklersin ilerde. Tarzı sorma sebebim bazı yazılım / donanım "preset" leri o tarzdan tonlar içeriyor. Kimileri için daha kolay oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar