SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 şükrü abimi dövsem günah olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 muadil cevap: alırım ayağımın altına! nası söz olm o? duymamış olayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ama öyle bi abi ki yani yararı geçtim, zarar ziyan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 dasaaa niye topiği ele geçirmeye çalışıyo şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 insanlar neden işsizliklerini bu topice kanalize edip hijack basmaya çalışıyor şükrü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 SeaGle said: şükrü abimi dövsem günah olur mu benden dayak yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 şükrü abimi değil, şükrü, abimi oku, baban gibi oku baban gibi, gibi gibigibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 şükrünün abisiyim ben Noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 mevzu mu var gencler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Sen şükrünün avukatı mısın? Hayır sen abisi misin? Hayır, peki bü şükrü mü? Sonra yiğiyt özgür gelmiş olay bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 konuyu free for alla ceviriyorum arkadaslar, herkes istedigi sorudan baslayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 -kırmızı kalem kullanayım mı hoca? (bu hoca diye hitap eden sınıfın ergen artisti) -OHOHOHOHO (ergen sesiyle gülüşmeler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Sparkcaster said: dasaaa niye topiği ele geçirmeye çalışıyo şükrü dasaaa reyiz kıskanıor,aquila baskanı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 dasaaa bariz döver. Ama şükrünün de çevresi geniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ahahah abi bariz fitne cıkarıoz yatacak yerimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ikimiz bir olur sizi doveriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=4jDd6P76sm8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ikimize ikiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Rewendor said: bi dakka ya, Ardeth üniversiteye mi başvuruyo? Ben üniversiteler Ardeth'e başvurup "abi bize gel" diye yalvarır diye tahmin ediyodum. yok abi boyle birşey gideceğim herhangi bir yerde gayet normal bir insan olacağım (biyoloji bilen bir matematikçi olmamın dışında, tabi matematiğe girebilirsem). her insan gibi büyük bir miktar başvuru stresi yaşamaktayım nice yiğitlerin (akademik açıdan yiğit) başvuru kapılarında kaldığını gördüm. bakalım önce amerika sonra avrupa. dip not: tek bir yerden davetiye geldi o da kanada calgary üniversitesi ekonomi bölümü, yanlış mı diye baktım ama ismim yazıyo üstünde, oranın okan üniversitesi herhalde (onlar da ales sonucuna göndermişti heh) sdf neyse şükrü cevap vermedin hala nereye başvurayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 naber şükrü? nasılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 alicaz seni buraya, sen dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 icguveysinden halliceyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 şükrü, yardım hattı. girebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bu yapıldı mı daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar