Marty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hoccemama said: umarım kazanamazsın. Millete 3 5 lira vericem diye kandırıyor birde ahaha yok erkek gücü asdf ahahah hirs yapmis eleman eklememistim. madem durum kritik ben de ekliyim bari. hediyelerini de istemiyorum. senin olsun 20liran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ekle http://on.fb.me/gomj79 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 facebooktaki pozundan korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Ben de koşayım bari yardıma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 korkma sadece öpüceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ekliyorum erkeklerin gücünü göstermemiz lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Öptüm, yalnız aradaki fark baya azalmış desteğe gelin sdfsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bi kere de izin ver işte başkası kazansın be mayhem, şerefli 2. ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mayhem yanlız takdir ettim seni. Kendini iyi pazarlıyorsun. Sakın başka yönden anlama bunu. Sadece insanların sana oy vermesini sağlayabiliyorsun diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 aksine itici geliyo bana çok. hayatta oy vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 eyv, hırs yaptım ondan :) @nom eyv öpme sen öpücende ne olacak benimkini yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 abi olay itici gelip yada gelmemesi değil. olayı sağlayabiliyomu sağlayamıyomu o önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 adama bak ya sdf donanımhabere'e de benim cep numaramla üye olmaya kalkışmış utanmaz gelmiş diyor bi kod gelcek numarana söyler misin diye sdfkl numaramla önceden üye olduğumdan fazla ilerlemedi muhabbet neyse ki ahah mayhem ne adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 adasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 hoccemama said: umarım kazanamazsın. Millete 3 5 lira vericem diye kandırıyor birde ahaha yok erkek gücü asdf ahah ben tanıyamadım bu kim acep niye bu kadar hırs yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 adam yüzsüz birde. 3 5 hafta önce elemanın biri bunu mahkemeye veriyordu şimdi gelmiş diyor 20 lira vericem şunu vericem bunu vericem. Hırs yapmadım bu yüzsüzlüğü görünce bir şey demeden geçemedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 adam liseli beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yahu isteyen istediğini yapar arkadaş. yüzsüz yada değil adam şerefsizin teki de olsa(öyle demiyorum) alan mutlu satan mutluysa seni germeyecek. bu işler böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 senin gibi olacağıma ilkokul terk olurum daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 adam atarlı beyler edit: bir sor bakalım kendine, bu adam kendini bana karşı birşey kanıtlayacak kadar beni pipisine takıyormu diye, sor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Adam bilmemne beyler muhabbeti çok baydı ya inci bokları bitsin burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Adam dolandırıcı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 buyrun benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Adam inci muhabbetinden baymış beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar