Moss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Yanlıs hatırlamıyosam excal rvr rekoru mid nb deydi tabi adamların cogu oyunu bıraktı biliyom[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 nolby pride olmasi lazim exc in..hatta gecen gunlerde /as de "please someone help us,NP is killing EVERYONE in DF" gibi spamlar gecti...yani degisen birseyleri yok :)[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bugün ilk kalabalık savaşımı yaptım :) Gerçi okadar kalabalık değildi,biz 15 kişiydik albler 22-23 bikaçtane de mid vardı. Killaloe ck bizim. Onu almaya çalıştı albler ama alamadılar..Biz 2 tane ranger çıktık tepeye menzile girene çat çut koyuyoruz ahaha yaklaşamadı adamlar :D Çok zevkliymiş ya bu iş[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 19 Ağustos 2004 04:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 oku yiyenler de cok zevk aliyolar emin ol. hatta zevklerini "kufur" dedigimiz nidalarla dile getiriyolar. :)[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 aynen elimde overcharged 100 qua mp 5.5 speed ve 3.9 speed bowlar var kalenin tepesine çıkabilirsen thanatos un bahsettiği gibi kulaklarını çınlatıyolar ama zergling gibi SB ve infil yetişiyor o ayrı[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. [Bu mesaj Proxa tarafından 19 Ağustos 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bazı adiler invis olup kaledeki deliklerden arkadan geliyolar sinir oluyorum. Gerçi kılıçları çekip bikaçtanesini alabiliyoruz öyle gelenlerden. Bu arada bişi dicem bu troller güçlü olmuyo muydu yahu dün kaleden okladım baya bi canı gitti rahat rahat? [signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 19 Ağustos 2004 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 daha dur 20 küsür stealth da o adiler kalenin dış duvarlarına tırmanıyolar troller oyundaki en hayvan str e sahip half ogre ların 90 iken trollerin 100 con olarakta 80 başlıyolar sanırım shaman lara iyi hasar verebiliyosun[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. [Bu mesaj Proxa tarafından 19 Ağustos 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 alala adamların karakter sınıfı bu yani olayları invis olmak niye adi oluyolar anlamadım :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Neeaa oha duvara mı tırmanıyolar! Kızgın yağ atma falan yokmu ya :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Proxa, 19 Ağustos 2004 18:05 tarihinde demiş ki: shaman lara iyi hasar verebiliyosun abi warrior da shaman da chain giyiyolar, ne alaka daha iyi dmg? warriorlar'in hpleri fazla oldugundan shamanlar'a daha fazla dmg verdigini sanirsin, cunku daha cabuk olurler. :)[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 kızgın yağ var da her duvarda yok ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 kapı üstlerinde olur kızgın yağ stealther classlar belli bir stealth seviyesinden sonra climb walls abilitysi geliyor bunun sayesinde keeplere duvarların belli yerlerinden tırmanılabiliniyor.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: thanatos, 19 Ağustos 2004 18:14 tarihinde demiş ki: said: Proxa, 19 Ağustos 2004 18:05 tarihinde demiş ki: shaman lara iyi hasar verebiliyosun abi warrior da shaman da chain giyiyolar, ne alaka daha iyi dmg? warriorlar'in hpleri fazla oldugundan shamanlar'a daha fazla dmg verdigini sanirsin, cunku daha cabuk olurler. :) kimin ne zırh gidyiğiniranger sayesinde biliyorum demek istediğimi anladın niye felsefe yapıyosunki ? :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: BlackRose, 19 Ağustos 2004 18:12 tarihinde demiş ki: alala adamların karakter sınıfı bu yani olayları invis olmak niye adi oluyolar anlamadım :) hehe adiler işte[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Blackrose assasinsin galiba :D[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 necroyum bunu söyleyebilmek için o karakterlerden birini oynatıyor olmam mı gerekiyor ? şaka bi yana adi diyosunuz yani burda da o sınıfları oynayan tonla adama ;) demeyiniz...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 eh sanırım o adamların hepsi şaka olduğunu anlıyor :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ha ok bi ben anlamıyorum o zaman sizi adi şerefsizler ;) not: sebep? diye soracak olursanız Hibernian olduğunuz için :) [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 19 Ağustos 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ulan keserim. kim adi? :D şu oyunda adice 2 şey var. biri zerg diğeri animist![signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Animist hiçolmazsa saklanmıyo ya :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 saklanmasına gerek olmuyo çünkü yaklaşılmıo.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 fop+animist=rp farm diye dusunuyorum..ayrica xp farm,her yonden farm iste[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Proxa, 16 Ağustos 2004 16:03 tarihinde demiş ki: zzang ne ya ? Zzang troll bir zerker rr10 olur kendisi sakin karsisina emain de cikma :)kendisi nolby pride oynuyor ve cok fazla sik olmasada arada oyuna girip emain de herkesle dalga gecip cikiyorlar:)[signature][hline]Kerem 50 Zerker excal/mid Ariakan 50 hero pryd/hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bide bişey anlamıyorum ben zerkerlar neden 2h kullanıyor ? warrior daha iyi değilmi ?[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 merc > bm > zerk ... mythic bayiliyo mid i nerflemeye ... o yuzden iciniz rahat olsun hic bir kosulda zerker merc sololayamaz. bm yi belki dover ama merc imkansiz. hele merc battler fln kullanirsa allah korusun. cloth a vuruo direk. :P zamaninda bolemiydi zerker :( ayu gibiydi masallah %30 nerf geldi dmg a :( tabi bundan sb lerde nasibini aldi... benim anlamadigim olay su madem LA %30 nerflendi neden bm ve merc in dmglarini arttirip bi de ustune flurry verdiler. zerkerlar 1 sene dovduler bundan sora hep merc bm dovecek diyemi ... madem esitlik icin yada adil olmasi icin nerf yapiosun mercle bmlerin dmglarini arttirmanin bi anlami yoktu. mesela su an rr5+ bi cok merc Charge a basip 3-4 kisiyi cok rahat oldurup kacabiliolar. ama zerker yapamio bunu dengesiz gelio bana.[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar