Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Class Tartışma Topiği

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Bugün ilk kalabalık savaşımı yaptım :) Gerçi okadar kalabalık değildi,biz 15 kişiydik albler 22-23 bikaçtane de mid vardı. Killaloe ck bizim. Onu almaya çalıştı albler ama alamadılar..Biz 2 tane ranger çıktık tepeye menzile girene çat çut koyuyoruz ahaha yaklaşamadı adamlar :D Çok zevkliymiş ya bu iş[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot

Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 19 Ağustos 2004 04:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aynen
elimde overcharged 100 qua mp 5.5 speed ve 3.9 speed bowlar var
kalenin tepesine çıkabilirsen thanatos un bahsettiği gibi kulaklarını çınlatıyolar
ama zergling gibi SB ve infil yetişiyor o ayrı[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.

[Bu mesaj Proxa tarafından 19 Ağustos 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı adiler invis olup kaledeki deliklerden arkadan geliyolar sinir oluyorum. Gerçi kılıçları çekip bikaçtanesini alabiliyoruz öyle gelenlerden. Bu arada bişi dicem bu troller güçlü olmuyo muydu yahu dün kaleden okladım baya bi canı gitti rahat rahat?

[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot

Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 19 Ağustos 2004 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

daha dur 20 küsür stealth da o adiler kalenin dış duvarlarına tırmanıyolar
troller oyundaki en hayvan str e sahip half ogre ların 90 iken trollerin 100
con olarakta 80 başlıyolar sanırım
shaman lara iyi hasar verebiliyosun[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Proxa tarafından 19 Ağustos 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 19 Ağustos 2004 18:05 tarihinde demiş ki:
shaman lara iyi hasar verebiliyosun

abi warrior da shaman da chain giyiyolar, ne alaka daha iyi dmg?
warriorlar'in hpleri fazla oldugundan shamanlar'a daha fazla dmg verdigini sanirsin, cunku daha cabuk olurler. :)[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki:
g*tüm ben
Sosyal ağlarda paylaş

kapı üstlerinde olur kızgın yağ stealther classlar belli bir stealth seviyesinden sonra climb walls abilitysi geliyor bunun sayesinde keeplere duvarların belli yerlerinden tırmanılabiliniyor.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 19 Ağustos 2004 18:14 tarihinde demiş ki:
said:
Proxa, 19 Ağustos 2004 18:05 tarihinde demiş ki:
shaman lara iyi hasar verebiliyosun

abi warrior da shaman da chain giyiyolar, ne alaka daha iyi dmg?
warriorlar'in hpleri fazla oldugundan shamanlar'a daha fazla dmg verdigini sanirsin, cunku daha cabuk olurler. :)

kimin ne zırh gidyiğiniranger sayesinde biliyorum
demek istediğimi anladın niye felsefe yapıyosunki ? :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 19 Ağustos 2004 18:12 tarihinde demiş ki:
alala adamların karakter sınıfı bu
yani olayları invis olmak niye adi oluyolar anlamadım :)

hehe adiler işte[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

necroyum
bunu söyleyebilmek için o karakterlerden birini oynatıyor olmam mı gerekiyor ?

şaka bi yana adi diyosunuz yani burda da o sınıfları oynayan tonla adama ;)

demeyiniz...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ha ok bi ben anlamıyorum o zaman
sizi adi şerefsizler ;)

not: sebep? diye soracak olursanız Hibernian olduğunuz için :)

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 19 Ağustos 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 16 Ağustos 2004 16:03 tarihinde demiş ki:
zzang ne ya ?

Zzang troll bir zerker rr10 olur kendisi sakin karsisina emain de cikma :)kendisi nolby pride oynuyor ve cok fazla sik olmasada arada oyuna girip emain de herkesle dalga gecip cikiyorlar:)[signature][hline]Kerem
50 Zerker excal/mid
Ariakan
50 hero pryd/hib
Sosyal ağlarda paylaş

merc > bm > zerk ... mythic bayiliyo mid i nerflemeye ... o yuzden iciniz rahat olsun hic bir kosulda zerker merc sololayamaz. bm yi belki dover ama merc imkansiz. hele merc battler fln kullanirsa allah korusun. cloth a vuruo direk. :P
zamaninda bolemiydi zerker :( ayu gibiydi masallah %30 nerf geldi dmg a :( tabi bundan sb lerde nasibini aldi... benim anlamadigim olay su madem LA %30 nerflendi neden bm ve merc in dmglarini arttirip bi de ustune flurry verdiler. zerkerlar 1 sene dovduler bundan sora hep merc bm dovecek diyemi ... madem esitlik icin yada adil olmasi icin nerf yapiosun mercle bmlerin dmglarini arttirmanin bi anlami yoktu. mesela su an rr5+ bi cok merc Charge a basip 3-4 kisiyi cok rahat oldurup kacabiliolar. ama zerker yapamio bunu dengesiz gelio bana.[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid
Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid
Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...