Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Selam arkadaşlar, P10 bildiğim kadarıyla bugün başlıyor. Questleri tartışacak ve sistemi anlatacak bir başlık olsun dedim. Tatilden dönmediğimden bakamadım, son hali nasıl şimdi? Bir de ufak bir soru, combat xp ile kasmak için master sw+rm nasıl bır temp? Master bh + pistol kasıyordum, eski temp e geri mi donsem? Veya en iyi temp ne?[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 rifle in dmg outputi nerflenmedigi surece combat xp de rifle,tka yada hem kasim hem para kazanim diosan rifle,ranger tahminen en cabuk combat xp yi en karli sekilde sana vericek olan templer (master oldugunu varsaydim). ardindan sizi dathomir e rancor yuvalarina alalim, rancor valleyde istemediginiz kadar mevcut..gerisi ayni tas ayni hamam 300-400 combat xp per rancor... rancor valleyde iyi bir dxr6b, buff food zartzurt, delice strafe2 shot spam'den daha cabuk combat xp kasmanin bir yolunu ben henuz gormedim duymadim...commando olabilir (tka da tabi ama menzil derdi oldugu icin 3 cu sirada soledim onu, ama meditasyon sayesinde food varsa elde sehre ugramaya bile gerek kalmio cok uzun sure :))[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 24 Ağustos 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 tuskenin bos oldugu vakitte gidersin alirsin eline schythe i baslarsin aoe attack a. cat cat iner tum npc ler. cok rahat toplarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 p10 ertelendi kasmayın[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ya kafam karıştı iyice. Rifle in strafe2 ve sw in spin2 çok guzel ama bugun bi arkadas bana en iyi bh + pistolle kasılır questler dedi. Sur ettgm swordsman i tekrar kascam yoksa, bisürü de droid almıştım ya, grr![signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ahuah ne quest kasmasi be novice fencer al butun combat questlerini bitir lol...Tek sorun combat prof icin fs skilleri almak istiyorsan su durumda 100m exp e ihtiyacin olacak...[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Gilean, 24 Ağustos 2004 17:05 tarihinde demiş ki: p10 ertelendi kasmayın ne zamana ertelendi bilgi var mi?[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar