Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Thy den direk san diego için gidiş-dönüş bileti bulamıyorum, acaba önerebileceğiniz başka bir şirket var mı uygun ? Bir de bileti alabileceğim güzel bir site rica edeyim. gittigidiyor yeni kısım açmış uçak bileti diye ama çok yeni sorun olmasın diye bakmadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 delta airlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 delta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 amerikaya gidiyom tralalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 hatta uçak bileti satan aracı firmalar vasıtasıyla alırsan ücretsiz değiştirme opsiyonu falan gibi şeyler hakkında daha çok bilgin olur ayrıca taksit imkanın olur ve bi sorun çıkarsa iletişime geçebileceğin birileri olur. Ama direk internetten alırsan bişey olsa elin kolun bağlı mail atmalarını beklersin bi sorun olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 vayama yeni keşfettim. diğer birçok siteden daha ucuza buldum bileti. yarın gidicem. sıkıntı olursa yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ya hangi şirkete bakarsam 50 tane aktarma var, 30 40 saat oluyor resmen yok mu böyle direk san diegoya bekleme 1 2 saat olsa neyse, hep 10 15 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 İstanbul'dan direk San Diego biraz zor. Amerika içi genelde Chicago / NY aktarma yapmak zorundasın. Genelde 1 aktarmayla iş bitiyor, 2-3 aktarmaya gerek yok. Para sorun değilse, THY to Chicago ordan AA to San Diego. Ya da Delta Air. Delta JFK dan aktarma yapıyor. Toplam uçuş süresi 17 saat civarı. Beklemelerle 20 saate yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 san diego amerikanın batı yakasıymış nereye gidiosun direk:) los angeles'a direk anca var orası da çok sosyetik mekan olduğundan..thy'le aktarmasız oraya gidip ordan san diego'ya gidebilirsin belki ama tuzlu olucaktır direk LA uçuşu. edreams, skyscanner vs sitelerden arama yaparken aktarma sayısını seçebiliyorsun ama avrupa kıtasında durmadan direk amerika'ya bi thy ile delta var snrm başka da yok. ek: direk LA uçuşu thy'de de yokmuş bulamadım sanki vardı önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 20 saat ne ya, 16 saat sfo yaptım. expedia, orbitz. bu siteleri iyice araştır kafana göre birşeyler bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar