huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 beyler fistan'la konuştuk, bir anlaşma zeminine vardık. bırakın artık kişileri, milli takımı konuşalım.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 tunca milli olmadığı için alınmamış takıma diye duydum
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 hayir, alindigi icin milli oldu, yanlis duymussun.
SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Birsey sorucam smdi 2 kisimi aliosunuz milli takima su an milli takimda oynuyan kisiler dvmmiedyor turnuvaya girmeden 1800 + olayi icinde memphi cagirtmayn bana.
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 son milli olmak şakalarını burda yapalim.2011den itibaren hiç yapmayalim
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Cons said: tunca milli olmadığı için alınmamış takıma diye duydum HEheHEheHE :PP:p:p:P:p heHEheHE
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Yanlız ne kada güzel önerilerimizin isteklerimizin dinlenmiş olması ve sonuçta ortaya bişeyler çıkması,tam bilmiyorum sanırım pentagram ilgileniyor helal olsun,yenilseniz de yensenizde alkışı hakettiniz :)
Seele Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Fistan said: aferim bizim bölüm modunuda katmışsın oyuna huun said: Oymanq said: Boşverelim daha bu arkadaşı ciddiye alıp cevap vermeye gerek yok. (tu) forumun sahibi geldi beyler.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Memphis said: Cons said: tunca milli olmadığı için alınmamış takıma diye duydum HEheHEheHE :PP:p:p:P:p heHEheHE xD
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Tyrannus said: son milli olmak şakalarını burda yapalim.2011den itibaren hiç yapmayalim bu forumda yılbaşında "seneye görüşürüz" esprisini yapmak için en güçlü aday olduğunu gösterdin taylan sdfwer
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 OLm beni alın milli takıma bu tartışma bitsin :P
SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Hop su an kadroda olan kisilerde katilsin turnuvaya sadece 2 kisi ne dmk
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Beyler müsabakaların günlerini 1 gün ileri atıyoruz.26-27 kasımdı. 27-28 kasım olucak.TSL nin pazar günü boşmuş(yeni öğrendik).Bu yüzden herhangi bi çakışma ve sıkışıklık olmaması için biz tarihi 1 gün ileri atıyoruz. Başvuru ve fikstürde değişiklik yok.Sadece müsabakaların oynanacağı tur günleri 1 gün ileri attık okadar.Siteden yeni haber çıkacağız.Katılımcılarada mail ile bizzat durum bildirilecektir. 1.Tur : 27 Kasım 2010 Saat: 17:00 Çeyrek final Yarı Final ve Final: 28 Kasım Saat: 19:00 Saygılar,
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 basvuruları yapın son gün sanırım yarın, baba yaptı basvurusunu.. SİZLERİ FEVAX GİBİ NOOBLARIN TEMSİL ETMESİNE BİR DUUURRRR DEMENİN VAKTİ GELDİ
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Bugün akşama doğru bracket yayınlanacak. Unutmayın,Şampiyon olamasa bile 2.tura çıkmış herkesin seçilme şansı var.Bu yüzden becerilerinizi ön plana çıkartmaya çalışın.Ne olursa olsun kazanayım demeyin.
bakas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Hay Allah ben son katılımı bugün sanıyordum yazık oldu..
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 http://scturk.org/content/milli-takim-secmeleri-fiskturu-belirlendi evet buyrun.GL herkese
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Karşılaşmaların Akışı * Bugünkü karşılaşmalar 17:00'de başlayacak. Maç saatinde hakem oyunu kurup oyuncular davet edecek.(iki oyuncu da müsait ise erken başlanabilir) Eğer bir oyuncu 15 dakikadan fazla geç kalırsa diskalifiye olur. * 9 Harita arasından oyuncular harita elemeye başlarlar. Haritalar: Blistering Sands, Delta Quadrant, Jungle Basin, Scrap Station, Shakuras Plateau, Steppes of War, Lost Temple, Metalopolis ve Xel'Naga Caverns. * Karşılaşmalarda (nick'lerinin yazış sırasına göre) solda olan oyuncu elemeye başlar. Eleme işlemi 5 harita kalıncaya kadar sırayla yapılır. Kalan 5 harita, Bo5 şeklinde yapılacak seride oynanacaklar haritalardır. Haritaların oynanma sırasına ise, eleme işlemine devam ederek karar verilir. Daha erken elenen harita daha sonra oynanacaktır. o Örnek eleme işlemi: + sieger vs SeksyZerg karşılaşmasında, nick’i solda olan sieger eleme işlemine başlar. + sieger Jungle Basin'i eler, SeksyZerg Steppes of War'u. sieger Blistering Sands'i eler, SeksyZerg Delta Quadrant'ı. Geriye 5 harita kaldı. + sieger Lost Temple'ı eler, SeksyZerg Shakuras Plateau'yu. sieger Scrap Station'ı eler, SeksyZerg, Xel'Naga Caverns'ı. Geriye 1 harita kaldı. + Sonuç olarak oynanacak haritalar ve oynanma sırası: 1. Metalopolis 2. Xel'Naga Caverns 3. Scrap Station 4. Shakuras Plateau 5. Lost Temple + Her oyun arasında 10 dakika mola verilebilir. Eğer sizin için ve iki oyuncu içinde uygunsa daha da uzatılabilir ama tavsiye etmem. + Oyunlara izleyici kabul edilmeyecek. Sadece hakemler ve milli takım gözlemcileri maçlarda bulunacak. Diğer kurallar: http://www.scturk.org/content/starcraft-ii-turkiye-milli-takimi-secmeleri
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Biri streamlesinde izleyelim sonuçta önemli bir eleme.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 streamden baktı gördü lagtı gibi konular geçmesin diye stream yapmıyoruz oymancım.replayları yayınlıcaz.
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Tempest dün oynamadımı? Bugünkü maçların başlangıç saati nedir?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 tempest dun günleri şaşırmış maçına gelmedi diskalifiye oldu. bugun 6 da bir toplucaz derbi konusu damga vurdu:) oyuncuların hepsi okey verirse 9 a alıcaz başlama saatini
Öne çıkan mesajlar