patiseek Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Root olayı şart sanıyorum bu battery işinin iplerini ele almak için ? Advanced task killer falan kurdum , crazy mode a aldım , her ekran kapandığında temizle gereksizleri falan dedim ama bana mısın demiyor ? Şu an 3. gününde telefon , ilk seferinde ekran yüzde 50 sini tüketmişti , normaldir o , ilk gün bi sürü app falan baktım ekran hep açıktı. Bu 2.de yüzde 40 Maps kullanmış ki bi kere çalıştırdım ama fark ettim ki benim killer bi türlü kapamıyor maps i . Neyse zamanla çözeriz umarım bu işleri. Anladığım kadarıyla root layınca bu tarz app ler kontorlu eline alıyor ve gereksiz ne varsa anında kapıyor ?
kath Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Task killerların batarya ömrüne pek faydası olmuyor. Ekran arka ışığını auto mode veya düşük kullanın en az yarım gün fark edecektir.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 advanced task kıller,juıced defendeer ıkılısını ıyı ayarlarsanız pıl performansını 1 un artırır.ozellıkle juıce defenderlar tum baglantıları sınırlamanız baya etkılı olur.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 advanced task kıllerda hata etmısım watchdog yukledım dun gece ve haklıymıs ınsanlar
import Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Burda yazılanları okuyunca sildim advanced task killeri . Daha bataryası sıfır nexus s 'im 1 gün 17 saat falan giderken . Şidmi 3 gün 20 saat oldu, daha da bi yüzde 30 falan var gibi görünüyor.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 bu hafta içi elime geçecek telefon tavsiyelerinizi alayım, rootlamak lazım mı yoksa kendi haline mi bırakayım artıları ve eksileri neler yazarsanız sevinirim
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Kendi haline bırak bence , 4.0 ICS ' yi kur yeter
Öne çıkan mesajlar