patiseek Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Root olayı şart sanıyorum bu battery işinin iplerini ele almak için ? Advanced task killer falan kurdum , crazy mode a aldım , her ekran kapandığında temizle gereksizleri falan dedim ama bana mısın demiyor ? Şu an 3. gününde telefon , ilk seferinde ekran yüzde 50 sini tüketmişti , normaldir o , ilk gün bi sürü app falan baktım ekran hep açıktı. Bu 2.de yüzde 40 Maps kullanmış ki bi kere çalıştırdım ama fark ettim ki benim killer bi türlü kapamıyor maps i . Neyse zamanla çözeriz umarım bu işleri. Anladığım kadarıyla root layınca bu tarz app ler kontorlu eline alıyor ve gereksiz ne varsa anında kapıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Task killerların batarya ömrüne pek faydası olmuyor. Ekran arka ışığını auto mode veya düşük kullanın en az yarım gün fark edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 advanced task kıller,juıced defendeer ıkılısını ıyı ayarlarsanız pıl performansını 1 un artırır.ozellıkle juıce defenderlar tum baglantıları sınırlamanız baya etkılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 advanced task kıllerda hata etmısım watchdog yukledım dun gece ve haklıymıs ınsanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Burda yazılanları okuyunca sildim advanced task killeri . Daha bataryası sıfır nexus s 'im 1 gün 17 saat falan giderken . Şidmi 3 gün 20 saat oldu, daha da bi yüzde 30 falan var gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 bu hafta içi elime geçecek telefon tavsiyelerinizi alayım, rootlamak lazım mı yoksa kendi haline mi bırakayım artıları ve eksileri neler yazarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Kendi haline bırak bence , 4.0 ICS ' yi kur yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar