Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Historical MMO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tahmin ediyorum ki belirgin olarak böyle bir kategori yok. savaş, level atla olmayan mmo konusunu okurken a tale in the desert ı görünce aklıma geldi. desert - mısır - kültür - tarih derken, içinde tarihi doku olan mmo olabilir mi diye düşünmeye başladım.

donanımım her oyunu kaldıracak kadar iyi değil (5 yıl öncesinin en iyisi sdf). o yüzden böyle eski birşeyler ararken burda konu açayım dedim.

voyage century i buldum mesela. patide birden fazla konusu var. 1400 -1500 lü yıllar gemi yapımı&adventure içeriyormuş. gerçi tatil vize mize derken ona zaman yok şimdilik(:P)

demek istediğim grafikleri über olan ya da olmayan böyle gezmeli tozmalı, tarihi temalı mmo bilen varsa bilgilendirmesi.

http://www.battlegroundeurope.com/ şu da fps olarak historical kategorisine giriyor sanırım. yani içinde "level atla" olması şart değil. call of duty nin multiplayerını saymıyoruz ama.
Mesaj tarihi:
Uncharted Waters online diyorum.Yalniz detayli bir oyun ve zaman ve emek istiyor.Kısa surede biseyler yapamiyosunuz ama bu arada oyundan sıkılmıyosunuz.Gayet zevkli guzel bi community si olan bir oyun.
  • 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...