thecure Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Bi de bunun gibi paranoid papağan çok iyi o da:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 25 yaşıma geldim, hala bebeğin/çocuğun renkleri nasıl öğrendiğini çözebilmiş değilim. salatalık gösteriyosun, bu yeşil diyosun. sonra libya bayrağı gösteriyosun, bu da yeşil diyosun. hayatında ilk kez yeşil kelimesini duyan bi çocuk, bunun renge refer ettiğini nasıl öğreniyor? hani uzun süreli analiz de yok, 2-3 kıyaslama yapıyosun öğreniyor kerata. çocuk kafada olmayana ergi mi yapıyor, salatalıkla bayrağın benzemeyen tüm fiziksel özelliklerini karşılaştırıp, geriye kalan benzer özelliğe renk mi diyor. çohacayip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 başka bayrak gösterip bu da kırmızı diyosun işte aga. sürekli karşılaştırma oluyla öğreniyo. sonra ufuklar niye dar diyolar bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Ben çocuğuma R/G/B şeklinde öğreticem. "Bak yavrum bu 210/30/12" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 asıl 5 yaşına kadar öğrendiğim şeyleri nasıl öğrendiğimi hiiiççç hatırlamıyorum. daha garip değil mi bu? sonra bi de bilinç var diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ginaly said: ...salatalıkla bayrağın benzemeyen tüm fiziksel özelliklerini karşılaştırıp, geriye kalan benzer özelliğe renk mi diyor. çohacayip lan. bu işte olm, nesi acaip? sadece salatalık gösterip yeşil bu desen libya bayrağının yeşil olduğunu bilemicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 tamam da zibil gibi fiziksel özellik var, çocuğun hepsini tek tek eleyip renge indirgeme sürecini beyninde çok hızlı işlemesi garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 gen havızası varmış demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ben renk körüyüm. hayat çok basit. bir de gözünde dört çeşit renk reseptörü olanların halini düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 hayat size guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ben de gecen saglık raporu alırken kısmi renk körü oldugumu ögrendım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar