BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 [signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Pis goden suratlı:D[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Katil-lvl 50 parasız asker-kay Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 sapka manyak yanniz :lol:[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 adam halay cekio ishte alla alla negzel ahaha[signature][hline]Karınca nedir ki abi ?? Toplasan 5 hücreden oluşuyo!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 gandalf oldum holeyy! qoiw ve ona af olanlar kizardi noob qoiw (csr a dua edin :P) ben caster degilim diyorum anlatamiyorum valla degilim kardesim gidin isinize :P inat ediyolar o kadar kosusturmadan sonra zayifladik biraz[signature][hline]Gladric Mercenary RR 9L5 (ML4 BaneLord) - Kay Movie1 Movie2[Bu mesaj Gladric tarafından 14 Haziran 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 AAHAHA so resim kopardı Glad ellerine saglık[signature][hline]..Dirty SancheZz.. Ariakan the YIILLAAANNN..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 [signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 [signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 aha solda benim sağda thanatosun chanter :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eponanamara Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bende koyayım bari :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - LancelotCrosby,Stills,Nash & YoungBir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Aha buda proxanın parthlari yiyen şerefsizi kesişini izlerken:[signature][hline]Jevor/Hibernia - LancelotCrosby,Stills,Nash & YoungBir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 iki tane deisik SS var biri ml2 oteki hemen hemen her gun yasadigimiz 1fg vs alb zerg ... ML2 de hazarfen çelebi moduna giren charim ... alb zerg e karsi yere cakilior :)[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ha bu arada ML2 deki SS herkese nasip olur isallah cunku normalde chari oole kapmio harpyler ben tam intihar ettikten sora kapti cok eglenceliydi uçuşum ... ikinci SS de 2 fg alb de lord room da bulunmakta en son herkes yukari ciktiginda charimi goremiodum lol :([signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 dreamteam :p[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 parthanan farm'daki boss'u da baya bi geç farketmişsiniz yalnız lol[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar