balon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 cool story bro diyesim gelmedi de değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bu jet? ne kötü isimmiş o yahu.. çocuğunuza max power adını koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Max Power Punchmaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 soyadları da lee diyeyim de hiç inanmayın :D ankara'da gaz işi yaparken müşterimdiler. daha çalışmaya başlamadığımız bi zaman arayıp çay içmeye, fiyat vermeye davet ettiler. sorduk, soruşturduk tabii kimdir, nedir diye. herkesin ilk verdiği bilgi bu: çocuklarından birisinin adı jet diğeri uçak. neyse atladık gidiyoruz elemanla iş yerine adamın, dedim "ibo senin baban da emekli polis komiseri olsun, abinin adı da panzer olsun." bitti iş güç konuşmaları, tanışma kaynaşma faslının ortasında bizim eleman atladı lafa "benim babam da emekli polis komiseridir.." sert de değildi ama ters bi yere geldi herhalde buna masa altından bi tekme çıkarttım, seke seke gezdiydi bütün gün. ara sıra görüşürüz kendisiyle hala anlatır durur. bu da böyle anımdır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 iyidir jet http://1.bp.blogspot.com/_SOdZ7K7jo9Y/SoQs5A1qUPI/AAAAAAAAAmM/YihbnKpvt94/s1600/Jet-Cowboy-Bebop.jpg ben olsam bende cocuguma jet ismi koyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Leopar said: battal gazi bu herhalde oha aytek lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yemekteyiz'de Kilic Arslan isim ve soyadina sahip bi delikanli gördüm. evet. o geldi aklima. http://yemekteyiztvyarismasi.wordpress.com/2010/10/26/yemekteyiz-kilic-arslan-26-ekim-2010/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 @vanil bnm ev arkadasınn adı kılıcaslan.lol bi de makara yapyrm aslan mı arslan mı die.hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar