El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Bir iki haftaya yeni bir projeye başlıyorum ve öncelikli olarak birer kişi arasında, ileride de chat odası gibi bir kavram olacak. Teknoloji olarak asp.net kullanıyorum, flash media servera da baktım ama çok pahalı geldi lisansı. Google'dan araştırma da yaptım ama çok fazla bilgi kalabalığı var. Daha önce bu konuda bişeyler yapmış biri veya fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 video stream mi voice stream mi? ayrica 3rd party olaylari da dusundun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Video stream ama 3rd party kullanmaya çok sıcak bakmıyorum. Birincisi flash örneğinde olduğu gibi, baya ücret istiyolar. İkincisi bu olay baya geniş bir web sisteminin parçası olacak. Yani entegrasyon sorunu da yaşamak istemiyorum. Ama bildiğiniz free veya nispeten ucuz sistemler varsa onlara da açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 e nasil video stream chat room olacak? ekranda 20 tane stream mi gorecek herkes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 yapmak istediğini doğru anladım mı bilmiyorum ama.. geçende şunu görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mum_Chamber said: e nasil video stream chat room olacak? ekranda 20 tane stream mi gorecek herkes? Ya o bölümü biraz kötü açıklamışım tabi anlamaman normal :D 4 kişilik falan olacak chat odaları. @Racta Başlangıç olarak istediğime yakın, lakin ben manual olarak değil de .net sayfasından ayarlanabilen birşey arıyorum. Yani anladığım kadarıyla burdaki live stream, silverlighttan yapılmış ama benim aradığım directshow kullanılan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar