Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Live Stream Alternatifleri

El-Barto

Öne çıkan mesajlar

Bir iki haftaya yeni bir projeye başlıyorum ve öncelikli olarak birer kişi arasında, ileride de chat odası gibi bir kavram olacak. Teknoloji olarak asp.net kullanıyorum, flash media servera da baktım ama çok pahalı geldi lisansı.

Google'dan araştırma da yaptım ama çok fazla bilgi kalabalığı var. Daha önce bu konuda bişeyler yapmış biri veya fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Video stream ama 3rd party kullanmaya çok sıcak bakmıyorum. Birincisi flash örneğinde olduğu gibi, baya ücret istiyolar. İkincisi bu olay baya geniş bir web sisteminin parçası olacak. Yani entegrasyon sorunu da yaşamak istemiyorum.

Ama bildiğiniz free veya nispeten ucuz sistemler varsa onlara da açığım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

e nasil video stream chat room olacak? ekranda 20 tane stream mi gorecek herkes?

Ya o bölümü biraz kötü açıklamışım tabi anlamaman normal :D 4 kişilik falan olacak chat odaları.

@Racta
Başlangıç olarak istediğime yakın, lakin ben manual olarak değil de .net sayfasından ayarlanabilen birşey arıyorum. Yani anladığım kadarıyla burdaki live stream, silverlighttan yapılmış ama benim aradığım directshow kullanılan bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...