xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 2-3 farklı bilgisayarda deneme yaptık. 8mb kapsamına giren sınırsız hatlardan aldık. şimdi şundan şüpheleniyorum ama bilmiyorum diye bir cevap aldıktan sonra ben şüphelensem nolur olmasam nolur. garip. internet ciddi anlamda yavaş evde nedir ne değildir ? download rs, hf gibi sitelerden pre-acc ile 6-14kbs arası hızlar yapıyor. anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 rs yada hf gibi sitelerin free kısmından mı downloada kasıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 şurdan aldığın sonuç nedir? http://speedtest.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 8 mbite KADAR mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 premium olarak şeediyorum. internet sitelerine girerkende yavaşlıyor. yani sadece benim bilgisayarımdan mı hayır evde ki diğer bilgisayarlardada aynı sorun devam etmekte çok ilginç.. bu 15gb sınırı hikayesi falan varmış. bu olmuş olabilir mi ? olsa ttnet kızı ayşe söylerdi yahu ya da faturada vs gösterirdi bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 modemin sayfasinda baglanti hizi yazar, oraya bak. sonra adsl kota sitesinden kota asim durumuna bak sonra buraya yaz, hep beraber ttnet'e kufur edelim. ama icimizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 hmm peki. iyi madem ttnet mağduru bol. :) yalnız değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 zyxel P-660W-T1 v2 kullanıyorum. ayarlar nasıl yapılır edilir bilmeyrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 baslat > calistir > cmd ipconfig oradan default gateway yazan adresi (192.168.1.1 gibi birseydir) browser'in adres cubuguna yazarsan modemin sayfasi cikar karsina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 o bölüme girdim de tam olarak devam edeceğim yeri bilmiyorum açıkcası :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar