Arma Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Evden selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Tehey evdeyim ben de. Tüm 337lere geçmiş olsun, 339 gariplerime sabır diliyorum. Son hafta çaprazı falan da geçtim adam yokluğundan bildiğin amm oldum sdf. Allah'ım nasıl bi yer o amm arabesk müzik falan çalıyor gece boyunca 10m2 oda klima çalışıyor sıcak falan. Neyse ki alarm yiyince koşmayacak, uykum gelince koğuşa çıkıp uyuyacak kadar umarsızdım sdf. Bu arada özellikle VAY AK tayfası bilir ben küfürbaz bi adamDIm. Askere gittikten sonra artık küfretmiyorum, resmen sıkıldım küfürden. Of neyse bitti lan çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 2 yıldır kaçağım, askere alınsam dövülen ilk astsubay olarak tarihe geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hepimize geçmiş olsun devrelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hoşgeldin cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Hadi geçmiş olsun beyler :) Şu bir hafta, hayatınızın en mutlu bir haftası olacak. Bol bol dinlenin, eğlenin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 sen ne diyosun. geçmiş olsun torunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Askerlik şubesine gitmek gerekiyor muydu? Bugün resmiyette asker olarak son günümüz, bugün mü gitmek lazım bişeyler vardı ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ben geleli 4 ay oldu gitmedim hala hakkaten gitmek lazım mı=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Telefon açtım sordum şimdi, terhis belgenin fotokopisini kendi askerlik şubene (nüfus kaydının olduğu) göndermen yeterli dediler. Oh neyse araba da yok üşeniyodum valla gitmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ben hiçbişey yapmadım valla 8 ay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar