kath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 7 enterprise var bende sıkıntısız çalışıyor skype
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Asus eee pc 1215n aldım. 12.1" LED ekranlı, atomd525 işlemcili 2gb ramli falan filan... Cihazdan açıkçası memnunum. Netbooka göre biraz pahalı, ama bir notebooka oranla çok daha mobil bir cihaz.
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Wireless için mail attım firmaya, sürücülerini gönderdiler maille. Flashdiske atıp içmeye gittim, geldiğimde kendi kendine düzeldi wireless. Şimdi de Jolicloud indiriyorum sdf.
Turid Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 vatan bilgisayarda bayram muhabbetine %20 indirim varmış güzel fiyatlar veriyorlar.
Xanador Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Korax said: Aga netbook cildirtir ya, yani seni bilmiyomda, ben ciddi dayanamiyom. Yoruluyo alet kaldirmiyo Katılıyorum... Netbooklar biraz "isviçre çakısı" gibi kalıyor diğer bilgisayarların yanında. Hani diğer PC lerin yapabildiği hemen herşeyi yapabilecekmiş gibi görünüyor, ama hiç birini düzgün yapamadığından çileden çıkartıyor. Ancak çok çok zorda kaldığında "hiç yoktan iyidir" mantığıyla kullanılabilecek birşey netbook... Flash siteleri açarken bile kasılıyor yani sadece internette gezmek için almıştım, onu bile düzgün yapamıyor.
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Jolicloud baya iyiymiş bu arada, komple her şeyi uçurup kurdum, baya hızlandı etti. İşimi tam olarak görüyor şu an (tu)
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 levent sen görmemiş miydin benim lg notebooku? bi ara buluşalım incele aleti, 550tl idi ben aldığımda, şimdi vista+bluetoothlu versiyonu aynı fiyata satılıyor. lg x130 model hatta. edit: en düşük detayda sorunsuz 10men icc, guitar hero 3 world tour, nfs carbonu kaldırabiliyor alet. fikir edinmen açısından şeyediyim dedim.
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Pharaoh seviyesinde grafikli, artık sistem dostu olan 3-5 strateji kurarım gibi geliyor da Jolicloud'un Open TTD bile kurdurmaması güzel, işime geliyor böyle aletin hiç bir şey çalıştırmaması ehue. 3 sayfa güç bela not alıp kafam peynir gibi çıktığım dersten 5 sayfa kapı gibi not döşemiş halde rahat rahat çıktım, hukukta avukat olarak ekmek yiyemediğim noktada zabıt katibi olarak parlayabileceğimi fark etmemi sağladı alet. 4 parmak falan kullanarak hocanın öksürüğüne tıksırığına kadar yazabiliyorum sdfgd. Büyük rahatlıkmış lan, keşke önceden alsaymışım. Sırtımda varlığını bile hissetmiyorum, adaptör neyin almaya zaten gerek bırakmıyor pili sağolsun. 7 saat derse giriyorum, ders aralarında sleepe atıyorum. Çıkışta %20lerde falan (1-2 saat takribi) oluyor pil sdf. Ki %100'e kadar şarj etmiyor niyeyse.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 netbooka chrome os kurmak icin niyetlendiydim. fakat 2011 ortalarina sarkmi$. grrr.. tam netbook olacakti oysa ki.
Öne çıkan mesajlar