Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 http://www.vistaprint.com/ gibi bir internet sitesi arıyorum. (türkiyede) Kartviziti kendim tasarlayıp bana istediğim miktarda göndersinler istiyorum. Varmı güvenli denilebilecek bir site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 abi babaıali yokusunda 10000 tane kartı 100 liraya basan adamlar var git onlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Yok öyle bişiler istemiyorum ki. Böle meslek yerine "insan" veya "troll" yazacağım eğlence amaçlı 10-20 tanelik kartvizit çıkartabileceğim bişiler istiyorum ve bunu internetden halletmek istiyorum tasarımını resmini vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sana 10 liraya olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar