Biotar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Lan bana ne sen University of Minnesota'de yüksek lisans yaptıysan ve o ünide profluk ünvanın varsa. Lan bana ne sen dif denklem manyağıysan, lan bana ne Taylor serisi aşığı isen. Altı üstü bir akışkan sınavı, neden full dif denklem ispat olmak zorunda. Birde gelmiş snavın ortasında artistlik yapıyor. neymiş efendim ''Bu sorular best of the best M.I.T de bulamassınız böyle sorular tamamen ev yapımı'' diye. Çok doldum çok bu akışkanları yaz okulunda bir dersle çakıştırıp başka üniden almak lazım yoksa kafayı yicem. Ya bide nedir abi şu soru V = Ui + Vj , akış çizgisi fonsksiyonu; -tan[(πy)/(2b)]=Ctanh[(πx)/(2a)] olarak verilmiştir. Hız bileşenlerini bulunuz? Bu bir de en kolayları çözer gibi oldum!
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 serefsiz hoca yoktur, az calisan ogrenci vardir.
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 senko said: serefsiz hoca yoktur, az calisan ogrenci vardir. Sonra neden mühendislik fakültesi erkekleri kızlarla ilgilenemiyor? Sana da böyle sorsunlar sen de çalışan öğrenciysen zaman bulamazsın :D Çok üzülüyorum durumlarına :(
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 mimar bir kıza asılıyordum geçenlerde tavlayım diye kızın gram boş zamanı yokmuş boş adamsın dedi bana ne koymuştu oysaki para kazanan güzel bir çocuğum yani
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Llama said: mimar bir kıza asılıyordum geçenlerde tavlayım diye kızın gram boş zamanı yokmuş boş adamsın dedi bana ne koymuştu oysaki para kazanan güzel bir çocuğum yani ne kadar kazanion ki
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 gecko said: ne mu matematik mi lise matematiğine benzemiyo dimi
Biotar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Neyse akıştan battık ama, şimdi telefona termodinamik 2 dersinin sınav sonucu geldi 41 ortalama 65 almış bu çocuk, en azından sevindirici haberlerde var.
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 okudum panpa harika yazmışsın, verdim eksini
photographer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 şu soruların biride gerçek hayatta karşısına çıksın insanın...
Biotar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Valla bizim hoca bernolliyi adamdam saymıyor sorun orada.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ispatipapaz said: Llama said: mimar bir kıza asılıyordum geçenlerde tavlayım diye kızın gram boş zamanı yokmuş boş adamsın dedi bana ne koymuştu oysaki para kazanan güzel bir çocuğum yani ne kadar kazanion ki geçincek kadar
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Kontrol hacmi dışına çıkan toplam akış: delta psi_{out} = left( u + frac{partial u}{partial x}delta x right) delta y + left( v + frac{partial v}{partial y}delta y right) delta x., Böylelikle: delta psi_{in} = delta psi_{out}, u delta y + v delta x = left( u + frac{partial u}{partial x}delta x right) delta y + left( v + frac{partial v}{partial y}delta y right) delta x, sadeleştirirsek: frac{partial u}{partial x} + frac{partial v}{partial y} = 0. Akım fonksiyonunun tanımı itibariyle yukarıdaki eşitliği birleştirirsek: frac{partial^2 psi}{partial x partial y} - frac{partial^2 psi}{partial y partial x} = 0. bulmuş oluruz
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sen de hocanı adamdan saymıyosun ama gel gorki adam hocan (:
Biotar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Şimdi bunu çöz, hocam bernolliyi adamdan saymıyor, ben hocamı adamdan saymıyorum ama adam hocam, bu durumda bernolli benim neyim oluyor?
gecko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ispatipapaz said: Kontrol hacmi dışına çıkan toplam akış: delta psi_{out} = left( u + frac{partial u}{partial x}delta x right) delta y + left( v + frac{partial v}{partial y}delta y right) delta x., Böylelikle: delta psi_{in} = delta psi_{out}, u delta y + v delta x = left( u + frac{partial u}{partial x}delta x right) delta y + left( v + frac{partial v}{partial y}delta y right) delta x, sadeleştirirsek: frac{partial u}{partial x} + frac{partial v}{partial y} = 0. Akım fonksiyonunun tanımı itibariyle yukarıdaki eşitliği birleştirirsek: frac{partial^2 psi}{partial x partial y} - frac{partial^2 psi}{partial y partial x} = 0. bulmuş oluruz bunu gördüm ya artık ölene kadar yiyecek içecek dersi ile dalga geçebilirsiniz.
Öne çıkan mesajlar