Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şerefsiz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lan bana ne sen University of Minnesota'de yüksek lisans yaptıysan ve o ünide profluk ünvanın varsa. Lan bana ne sen dif denklem manyağıysan, lan bana ne Taylor serisi aşığı isen. Altı üstü bir akışkan sınavı, neden full dif denklem ispat olmak zorunda. Birde gelmiş snavın ortasında artistlik yapıyor. neymiş efendim ''Bu sorular best of the best M.I.T de bulamassınız böyle sorular tamamen ev yapımı'' diye. Çok doldum çok bu akışkanları yaz okulunda bir dersle çakıştırıp başka üniden almak lazım yoksa kafayı yicem.

Ya bide nedir abi şu soru
V = Ui + Vj , akış çizgisi fonsksiyonu;
-tan[(πy)/(2b)]=Ctanh[(πx)/(2a)] olarak verilmiştir. Hız bileşenlerini bulunuz? Bu bir de en kolayları çözer gibi oldum!
Mesaj tarihi:
senko said:

serefsiz hoca yoktur, az calisan ogrenci vardir.

Sonra neden mühendislik fakültesi erkekleri kızlarla ilgilenemiyor? Sana da böyle sorsunlar sen de çalışan öğrenciysen zaman bulamazsın :D

Çok üzülüyorum durumlarına :(
Mesaj tarihi:
mimar bir kıza asılıyordum geçenlerde tavlayım diye
kızın gram boş zamanı yokmuş
boş adamsın dedi bana ne koymuştu
oysaki para kazanan güzel bir çocuğum yani
Mesaj tarihi:
Llama said:

ne kadar kazanion ki
Mesaj tarihi:
Neyse akıştan battık ama, şimdi telefona termodinamik 2 dersinin sınav sonucu geldi 41 ortalama 65 almış bu çocuk, en azından sevindirici haberlerde var.
Mesaj tarihi:
ispatipapaz said:

Llama said:

ne kadar kazanion ki

geçincek kadar
Mesaj tarihi:
Kontrol hacmi dışına çıkan toplam akış:

delta psi_{out} = left( u + frac{partial u}{partial x}delta x right) delta y + left( v + frac{partial v}{partial y}delta y right) delta x.,

Böylelikle:

delta psi_{in} = delta psi_{out},
u delta y + v delta x = left( u + frac{partial u}{partial x}delta x right) delta y + left( v + frac{partial v}{partial y}delta y right) delta x,

sadeleştirirsek:

frac{partial u}{partial x} + frac{partial v}{partial y} = 0.

Akım fonksiyonunun tanımı itibariyle yukarıdaki eşitliği birleştirirsek:

frac{partial^2 psi}{partial x partial y} - frac{partial^2 psi}{partial y partial x} = 0. bulmuş oluruz
Mesaj tarihi:
ispatipapaz said:

Kontrol hacmi dışına çıkan toplam akış:

delta psi_{out} = left( u + frac{partial u}{partial x}delta x right) delta y + left( v + frac{partial v}{partial y}delta y right) delta x.,

Böylelikle:

delta psi_{in} = delta psi_{out},
u delta y + v delta x = left( u + frac{partial u}{partial x}delta x right) delta y + left( v + frac{partial v}{partial y}delta y right) delta x,

sadeleştirirsek:

frac{partial u}{partial x} + frac{partial v}{partial y} = 0.

Akım fonksiyonunun tanımı itibariyle yukarıdaki eşitliği birleştirirsek:

frac{partial^2 psi}{partial x partial y} - frac{partial^2 psi}{partial y partial x} = 0. bulmuş oluruz

bunu gördüm ya artık ölene kadar yiyecek içecek dersi ile dalga geçebilirsiniz.
  • Yeni Oluştur...