nopel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Nebulada ki Dye Jar Scriptini Birisi Bana Yazarmı. Yoksa Nebula Scp.lerinde Varmı. Lütfen Yazabilirmisiniz. Eğer Varsa Komutu Ney?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bronx'tan sonraki yapılan yenilklerin dağıtlıldığını zanletmiyorum..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: rexx, 24 Ağustos 2004 13:44 tarihinde demiş ki: Bronx'tan sonraki yapılan yenilklerin dağıtlıldığını zanletmiyorum.. Yes.. İstiyorsan biraz kendini yorup yazabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 dye jar ile neler yapabiliyorsun? rare renkler falanmı buluyorsun?[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ya Renk Koyulacak. Nebula Turu İşte. Ama Renkleri Nebula Turu Yapmıyacam. Lutfen Bir Kişi Yardım Etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 başka bi sistem düşünemiyor musunuz? herşey nebula. ne bu ya?[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: TaZmAnYaK, 24 Ağustos 2004 15:29 tarihinde demiş ki: başka bi sistem düşünemiyor musunuz? herşey nebula. ne bu ya? +yek[signature][hline]İnsanca.. : Daha..Daha..Daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yaa tazmanyak... sonra bize gelirsin yok nebula clone değil vs vs dersin :) herzaman haklıyım kahretsin :P[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ya tazmanyak. Ben Senin Anladığın Şekil Demiyom. Benim Dye Jar dediğim. Normal İçine Potion Doldurduğun Şişelerden Olacak. Ama İçine Nasıl Kanı Dolduracam Benim Demek İstediğim O. Yardımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yaw kanın id sini bul if diye sor fln yap yaparsın baggionun tutorial ı oku diyecemde açık değil script bölümü :D[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Nebula kelebeği: >|< 10 dk sonra: Arkadaşlar ben bir kebelek yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz? Olur muyuz? Olunmalı mı? Evet ikisine de cevabımız evet ama bir şeyler eksik gibi... Burada benim çözemediğim bir sorun var. Nedenini bilemiyorum.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: nbl_silencer, 24 Ağustos 2004 16:29 tarihinde demiş ki: Olunmalı mı? hayır. zaten çoğu script sharing sitesinde ( başta runuo.com olmak kaydıyla ) script istemek yasakken burada sorudan çok istek oluyor. yardımcı olundukça da insanlar istemem işini abartıyorlar..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar