tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 sorunun bi anlamı yok ki gslde o pozisyonda terranın yendiğini görmedik o zaman o pozisyonda erken allin yapmak lazım diyosun nasıl bi argüman bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 evet cünkü mantıklı bir arguman. sen nasıl "abi 14 hatch olmadan zerg ekonomik olarak geride kalır" diyorsan bende aynısını söylüyorum işte. aynı arguman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ben nerde dedim öle bişey ? demedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 tamam öpüşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 off arama calıssa bulurumda, gec yanı dedin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ahaha bırak cuce anlamıosun sen bu işten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 gec tuncaya, mantıklı bişi yazsan üzülmiycem, şimdi dertleniyorum bu cocuğun sonu ne olcak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 o çocuğun sonu memphis'in karısı olmak hahaha yendin mi lan hiç adamı son 1 ayda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ağzına bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 lan ikinizin ratingini toplasak benim ratingim etmiyo susun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bu mudur kendini kandırma yolun? son ladder maçım 3 hafta önceydi herhalde, zaten son oynadığım 1v1 dir o da; ama şimdi çok kızdım işte. 10 gün boxer kasışı yapıp tokatlayacam seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 gel bo10 o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 go servera o zaman 15-20 dk sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 serverdayım zaten desu da streamlesin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 haha unuttum ben ya nası streamlenir konuşamam kek kük olur. bi de izleyici bulamanız bu saatte :p 5 kişilik küçük bi organizasyon olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 O değilde bu final saat kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Sanguin said: O değilde bu final saat kaçta? oynandı bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 final bitti bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Teşekürler illu ve death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Yaşandı bitti saygısızca banelinglerin tadına varınca . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 tunca said: gel bo10 o zaman alesta 10 oyun geyigini bo10 olarak degistirmis, herkeze hayırlı ugurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 tunca, ibrahim uzulmez gibisin. oyundan hic anlamiyorsun, ama iyi oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Mum_Chamber said: tunca, ibrahim uzulmez gibisin. oyundan hic anlamiyorsun, ama iyi oynuyorsun. HAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 oyunun 3. haftasında mı ne bling + muta yemiştik 2v2'de arkadaşla. yok kurtulmanın yolu ondan. hala da yok. bana burda helion bas falan denmişti, onun da yalan olduğunu gördük. helion çok güzel patlıyo :D imba resmen terran'a karşı şu taktik. marine ordunun omurgası, basarsan bling ağzına sıçıyo, basmazsan bu sefer muta ağzına sıçıyo. kalıyosun ööle aval aval. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Mum_Chamber said: tunca, ibrahim uzulmez gibisin. oyundan hic anlamiyorsun, ama iyi oynuyorsun. rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar