Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anne - Baba tanışması.

Eternal

Öne çıkan mesajlar

aynı ünidelermiş tanışmışlar =)
iğrenç bi cümleydi falla =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!

[Bu mesaj wildpervert tarafından 24 Ağustos 2004 04:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

babamın kızkardeşleri görmüş beenmiş gidip almışlar hatta babam baştan beenmemiş de geldik artık almadan gitmek olmaz hesabı olmuş :) pişman gibi biraz ama artık ben çıktım dönüşü yoq :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

bızımkıler beledıyede çalışmış annem beledıyede çalışıo babam demıskı ben fuat ..... sızınle evlenmek ısteyen adam ole annem ıstememıs babam çelmıs aklını :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

babamın kuzeni,annemin çok yakın arkadaşıymış.Tanıştıktan sonra çıkmaya başlamışlar,annemin babası durumu öğrendiğinde anneme o çocuğu birsene boyunca görmeyecek konuşmayacaksın bile demiş,zaten seviyorsanız bir sene bile sonra yine beraber olur evlenirsiniz demiş.Böylede olmuş,babam o sıralar Fransız dili Edebiyatı öğrencisiymiş,anneannem ben edebiyat öğrencisine kız vermem adam gibi okula gir demiş,ne zamanki babam bir sene sonra msü'yü kazanmış o zaman vermişler :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...