tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 balina avımı demişim yanlış olmuş :P bizim peder bey annemin sıra arkadaşıyla çıkıyomus önceden sonra annemi almıs :)[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yazarsam olay olur hehe[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bilinmiyor.. :) [Bu mesaj orc_lord tarafından 24 Ağustos 2004 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 aynı ünidelermiş tanışmışlar =) iğrenç bi cümleydi falla =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! [Bu mesaj wildpervert tarafından 24 Ağustos 2004 04:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 babamın kızkardeşleri görmüş beenmiş gidip almışlar hatta babam baştan beenmemiş de geldik artık almadan gitmek olmaz hesabı olmuş :) pişman gibi biraz ama artık ben çıktım dönüşü yoq :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bızımkıler beledıyede çalışmış annem beledıyede çalışıo babam demıskı ben fuat ..... sızınle evlenmek ısteyen adam ole annem ıstememıs babam çelmıs aklını :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 babamın kuzeni,annemin çok yakın arkadaşıymış.Tanıştıktan sonra çıkmaya başlamışlar,annemin babası durumu öğrendiğinde anneme o çocuğu birsene boyunca görmeyecek konuşmayacaksın bile demiş,zaten seviyorsanız bir sene bile sonra yine beraber olur evlenirsiniz demiş.Böylede olmuş,babam o sıralar Fransız dili Edebiyatı öğrencisiymiş,anneannem ben edebiyat öğrencisine kız vermem adam gibi okula gir demiş,ne zamanki babam bir sene sonra msü'yü kazanmış o zaman vermişler :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ananemle babanem tanışıomuş falan öle resim mi göstermişler ne hatırlamıorum pek de önemli diil bnm için(:[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 (soruya cevap veren omercip): - benim babam yok ki, ben picim... lol..[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 (soruya cevap veren emrah) - Annemi biliyorumda babam kim lan?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 (başka bi adam da) Emrah kooooş............................!!!:D[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Valla bızımkıler ıstanbul teknık unı de tanısmıslar unıversıte seysı ıste =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar