SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 un ufak ederim çene kemiğinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bu iki bölüm hangisiymiş merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 karasimsek said: bu iki bölüm hangisiymiş merak ettim fiesta işletmeciliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 1 tane varmış bak ekonometri sanırım onların içinde en zoru şimdi düşündüm de onlar da demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 gecko said: karasimsek said: bu iki bölüm hangisiymiş merak ettim fiesta işletmeciliği o bölüm en kolay lan baba bana fiesta al diyolar, alınırsa fiesta seks işte alınmazsa halk otobüsü seks diye bişey olmadığı için kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 SeaGle said: gecko said: karasimsek said: bu iki bölüm hangisiymiş merak ettim fiesta işletmeciliği o bölüm en kolay lan baba bana fiesta al diyolar, alınırsa fiesta seks işte alınmazsa halk otobüsü seks diye bişey olmadığı için kalıyorlar. fordçuluk öldü mü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 istatistiğe ne dersin mesela ayrıca benim gibi sözeli 0 olan biri için bu bölümlerin hepsi zor ve ben zorlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 sen liselisin sana ölmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ekonometri harbi zor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 karasimsek said: istatistiğe ne dersin mesela ayrıca benim gibi sözeli 0 olan biri için bu bölümlerin hepsi zor ve ben zorlanıyorum tüm dönem boyunca o kafe senin bu avm benim gezip vize haftası okula gelip bu dediğimi demiyorsan üstüne almana gerek yok dayı. Benim tepkim fiesta seksçilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Adamların fakültesinde kız var diye kıskanıyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bıyır gel benim yerime finance msc yap kolaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Hotdog said: o diilde bu dersin hocası olmakta kötü be abi soruyolar hangi dersin prof'usun diye adam yiyecek ve içecek profuyum diyor, kim bu adamı ciddiye alır lütfen! sanmiyorum abi bi prof oyle bi derse girsin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 masterin her turlusunun abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 haklı olabilirsin ama bana dayı demesen :) bayan olduğum anlaşılmıyor galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Tenekeadam said: Adamların fakültesinde kız var diye kıskanıyorsun bence. Bu yıl bizim fakültede de iyi fiestalar var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ha samimiyettense hacı bile diyebilirsin de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 karasimsek said: haklı olabilirsin ama bana dayı demesen :) bayan olduğum anlaşılmıyor galiba :) yenge diyim sffd karaşimşek olunca pek anlaşılmıyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 tahmin ettim zaten :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 karaşimşek diye kız nicki olmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 iktisat ve maliye ortalama bir insana göre kolay bölümler değil hem analitik kabiliyeti olcak bir insanın hem de bir konu hakkında cümleler kurup paragraflar oluşturacak okuyacak anlayacak falan (mühendizlerin çoğu yapamıyo bunu ondan mühendiz oluyolar zaten sdf tahrik tahrik tahrik) çeko'da da yanılmıyosam eşek yüküyle hukuk dersi var. hukuk'un h'sinden altını ıslatanlara çok zor gelecektir işletme kebap gibi gözüküyor ama işin finans kısmına kaydınmı da matematikten yakanı zor kurtarıyosun sanırım başka ne kaldı... ekonometri. Bence anlamsız bi bölüm dsf bilerek ve isteyerek ekonometri okuyan birinin sebebini öğrenmek isterim (deadwall??:P) bana sanki ekonometri okuyanlar, "eacıyım ama bölümüme kolay dedirtmem ulan!!!" veya "fenci olmama rağmen mühendizlikle tıpla uğraşamadım ama aslında yeterliyim bak ne okuyorum!!" şeklinde duygularla bu bölümü seçmişlerdir ya da puanları öyle denk getirmiştir bilmiyorum gerçi işte oturup burdan sallamak çok kolay napalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 neticede bi bölümün zor olması o bölümü okuyanın yeterli/akıllı/üstün oluşuna dair en ufak bi kanıt vermez. (ufak bi kanıt verir aslında tamam) önemli olan insanın napmak istediğini bilmesi ve o yapmak istediğine giden en kısa/kolay yolu bulmaya çalışması veya varsa bir tutkusu merakı onu gidermesidir bu bölüm seçimi muhabbetinde 3. ve en önemli etken aslında elde olanı en iyi değerlendirmek durumunda kalmanın sonucunda verilen karar mesela arkadaş turizm okuyo 2 yıllık. 100 kat daha fazla puanı olsa turizm mi okuyacaktı? muhtemelen hayır ama aldığına bakmış kendisine bakmış; benim için en iyi yol budur ben burdan böyle böyle şeyler yaparım demiştir yaparsa da başarılıdır bence gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 7 sayfa daha gider bu konu şimdi jkfsdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 İİBF den mezun olmak kadar kolay bir iş yok arkadaş. 5 sene olur 6 sene olur ama en moronu bile bi şekilde mezun olur bunu bilir bunu söylerim. Çoğu devlet ünisinde işler bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Ya ben insanları okudukları bölümle yargılamam aslında, o işin geyiği de. YAni şimdi iktisatçı adam var, herif gelip "yea bi mühendisin hatası en fazla bi fabrikayı batırır, bi iktisatçının hatası koca ülkeyi batırır biz önemliyiz ekieki" derse ensesine vurur "lan salak, hesap yaptığın makineyi üreten kim?" diye sorarlar. Ya da "boğaz köprüsünden geçtiğin anda köprüyle ilgili bi mühendislik hatası ile karşı karşıya kalmak ister misin?" diye de sorulabilir. Bana makine zordur, diğerine mimarlık, biri tesisatçılık okurken saç döker, biri 4 yıl sonunda kel öğretmen adayı olarak çıkar. Bunlar kişilerin eğitimiyle alakalı şeyler. Ama şimdi adam gelip de "yea en zor bölüm bizimki lölölö" derse onu en fazla annesi babası yer adamın. Hatta karikatürü geldi aklıma sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar