Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben çok ballıyım lan

gecko

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

gecko said:

karasimsek said:

bu iki bölüm hangisiymiş merak ettim

fiesta işletmeciliği

o bölüm en kolay lan

baba bana fiesta al diyolar, alınırsa fiesta seks işte
alınmazsa halk otobüsü seks diye bişey olmadığı için kalıyorlar.

fordçuluk öldü mü :(
Sosyal ağlarda paylaş

karasimsek said:

istatistiğe ne dersin mesela

ayrıca benim gibi sözeli 0 olan biri için bu bölümlerin hepsi zor ve ben zorlanıyorum

tüm dönem boyunca o kafe senin bu avm benim gezip vize haftası okula gelip bu dediğimi demiyorsan üstüne almana gerek yok dayı. Benim tepkim fiesta seksçilere.
Sosyal ağlarda paylaş

iktisat ve maliye ortalama bir insana göre kolay bölümler değil

hem analitik kabiliyeti olcak bir insanın hem de bir konu hakkında cümleler kurup paragraflar oluşturacak okuyacak anlayacak falan (mühendizlerin çoğu yapamıyo bunu ondan mühendiz oluyolar zaten sdf tahrik tahrik tahrik)

çeko'da da yanılmıyosam eşek yüküyle hukuk dersi var. hukuk'un h'sinden altını ıslatanlara çok zor gelecektir

işletme kebap gibi gözüküyor ama
işin finans kısmına kaydınmı da matematikten yakanı zor kurtarıyosun sanırım

başka ne kaldı...

ekonometri. Bence anlamsız bi bölüm dsf
bilerek ve isteyerek ekonometri okuyan birinin sebebini öğrenmek isterim (deadwall??:P)

bana sanki ekonometri okuyanlar, "eacıyım ama bölümüme kolay dedirtmem ulan!!!" veya "fenci olmama rağmen mühendizlikle tıpla uğraşamadım ama aslında yeterliyim bak ne okuyorum!!" şeklinde duygularla bu bölümü seçmişlerdir
ya da puanları öyle denk getirmiştir

bilmiyorum gerçi

işte oturup burdan sallamak çok kolay napalm
Sosyal ağlarda paylaş

neticede bi bölümün zor olması o bölümü okuyanın yeterli/akıllı/üstün oluşuna dair en ufak bi kanıt vermez. (ufak bi kanıt verir aslında tamam)

önemli olan insanın napmak istediğini bilmesi ve o yapmak istediğine giden en kısa/kolay yolu bulmaya çalışması veya varsa bir tutkusu merakı onu gidermesidir bu bölüm seçimi muhabbetinde

3. ve en önemli etken aslında elde olanı en iyi değerlendirmek durumunda kalmanın sonucunda verilen karar

mesela arkadaş turizm okuyo 2 yıllık. 100 kat daha fazla puanı olsa turizm mi okuyacaktı? muhtemelen hayır ama aldığına bakmış kendisine bakmış; benim için en iyi yol budur ben burdan böyle böyle şeyler yaparım demiştir

yaparsa da başarılıdır bence gene.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben insanları okudukları bölümle yargılamam aslında, o işin geyiği de. YAni şimdi iktisatçı adam var, herif gelip "yea bi mühendisin hatası en fazla bi fabrikayı batırır, bi iktisatçının hatası koca ülkeyi batırır biz önemliyiz ekieki" derse ensesine vurur "lan salak, hesap yaptığın makineyi üreten kim?" diye sorarlar. Ya da "boğaz köprüsünden geçtiğin anda köprüyle ilgili bi mühendislik hatası ile karşı karşıya kalmak ister misin?" diye de sorulabilir.

Bana makine zordur, diğerine mimarlık, biri tesisatçılık okurken saç döker, biri 4 yıl sonunda kel öğretmen adayı olarak çıkar. Bunlar kişilerin eğitimiyle alakalı şeyler. Ama şimdi adam gelip de "yea en zor bölüm bizimki lölölö" derse onu en fazla annesi babası yer adamın. Hatta karikatürü geldi aklıma sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...