Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 erkeği kısırlaştırmazsan da zindan ediyor hayatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Amaranth- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 benim de 9-10 aylık bi dişi kedim vardı. daha sonra eve 1 aylık erkek kedi getirdim. hayvan kıskançlıktan çıldırdı. yavruyu zor aldık elinden. bize de bikaç pençe atmayı ihmal etmedi tabi. bu yüzden başlarda pek bir araya gelmelerine fırsat vermedik. bikaç ay sonra alıştılar birbirlerine bi sorun kalmadı. ama başlarda kıskanıyolar evet. çünkü eve sevgiyi ve yemeği paylaşacağı, paylaşmak zorunda kalacağı bi varlık geliyo. bu yönden insanlara çok benziyolar aslında. çoğu çocuk ona bi kardeşinin olacağı söylendiğinde bu durumu hoş karşılamaz. kedilerde de böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Amaranth- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Norak said: ilk başta RERöRERÖWW! olur biraz, http://www.youtube.com/watch?v=2mNB_VG_shc&feature=related sora kokuları karışınca alışırlar birbirine. heh aynı böyleydi benimkiler de işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Vargath said: Niye dişi; çünkü dişiler erken kısırlaştırılmadıklarında ileri yaşlarda memelerde tömüral oluşumlar ortaya çıkıyor. İstatistiksel bir bilgi var mı bu konuda? Yani kısırlaştırılmamış, çiftleşmeyen dişi kedinin kanser olma olasılığı nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 siyah bir kaç aylık bir kedi aldım kafeye besliyoruz bakıyoruz falan. bizim diğer kedi gitti. bildiğin gitti ya hayvan sokakta falan takılıyor. bir gün kafenin önünde siyah kediyle oynarken bi baktım sokağın karşısından bakıyor. hemen toparlandım kendime çeki düzen verdim. böyle sanki aldatıyormuşum onu gibi utandım falan. sonra döndü gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Doğum dersinde hocalardan biri %40 gibi diyordu, fakat üniversitenden girip makaleler arasında tarama yapabilirsin. Üşenirim diyorsan da Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nin Doğum ve Jinekoloji Anabilim Dalından gerekli bilgiyi alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar