kurt11 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 35 level ironbreakerım var AoE tanking te çok zorlanıyorum aggro alamıyorum hangi tacticleri kullanmalıyım,hangi mastery gitmeliyim,skill rotation nasıl olmalı. pvp açısındanda tactic,mastery ve stat önerileri kısaca ironbreaker hakkında bildiğiniz ne varsa bilmek istiyorum :)
interperez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 İb için varmı bilmiyorum ama menance die bi taktik vardı.Mobların hatredını %100 artırıyodu.İsmini yanlış yazmış olabilirim bu arada.Onu al.Gruptaki diger elemanlarında %25 less mob hatred tactigini kullanmaları gerekiyor.Birde dier tüm mobları üzerine cekmek için aoe detaunt kullan.Single mobdaysa taunt + hate artıran bütün tanklarda default oalrak gelen skilli kullan.
interperez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Bu arada şu an bu soruyu sorduğuna göre büyük ihtimal lotd'da champlarda kasıosun.Guardı healera at.Sonuçta 30 feette işe yaramıo gibi görünsede moblar üzerinde tutamadıında healerlara dogru atak verirse , healerı guardladığın için moblar tekrar sana gelicektir.
Harir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Menace taktiği evet.Eğer diğer elemanlarda less hate taktiği yoksa aggro kaçar.Knight'a göre daha zordur ib pve'de.Ama boss tanklamada en iyi class ib.Daha çok dps için dpslerden biri tactic kullanmayabilir ama onun için guard atman gerekir.Guard aynı zamanda aggroyu almana da yardımcı olur. Grudging Blow diye bir skill var hate regen için bunu kullan.Her birine vur sırayla.Dot at hate skilini vur falan.Bununla beraber aoe skillerini de kullan.Bütün mobları kontrol etmeni sağlar.Moblar önlerine aoe vurabilirler bu yüzden diğer oyuncular bossun arkasında olması lazım.Kıçını da dönme moblara çakarlar sonra:D mastery olarak:Hmm Wardb patlamış.Orta ağaç tank ağacı.Oathstone kesin bir kere onu alıcaksın.Shield mastery kesin.Sonra parry veren skill falan. Hepsini geçtim pve ne ya sfd.Al 2h gidiceksen dps git:d
Harir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Pvp ise ayrı bir konu.Genelde solo roam yapıyordum ve senaryo.Shield pek gitmedim pvp'de.Tavsiye de etmem:p.Regen giden tanklar var onlar gibi olma. Tactic olarak soloda kullandığım tacticler:rugged,great axe mastery,rising anger ve crit tactiği. Senaryolarda:focused offense(dikkat et kullanırken choppa gelip kırabilir kafanı:p),crit,rising anger,gam.Grubun ihtiyacına göre heal debuff alınabilir.Rising anger duruma göre çıkabilir.Fo 'da öyle.Healerın yoksa baya kırılgan olursun.Kesin olan tacticler gam ve crit tactiği.Stat olarak str git tabiki.İlk ağaçtan git.Wardb patlak olduğundan mastery veremiyorum.Cave in ve gam en önemlileri.Grup pvp'de aoe knockdown taktiğini de alabilirsin.İşe yarıyor düzgün kullanıldığında. Biraz karışık anlattım galiba:d Sorun olursa sorarsın.
sardius Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 hah ha konusana pak pve de neymiş. zamamnında az mı sürttün dungeolarda:) tabi işin kalmayınca böle dersin şimdi:) tanklıkta olay sadece tank da bitmiyor. gruptaki diger her elemanında aggroyu almamak icin caba göstermesi gerekir. less hate tacticlerini takarak ve hate düsürücü skillerini spamlayarak tanka yardımcı olmaları gerekir. bu her oyunda böledir ama warhammerda pve den ben her zaman sikayetciydim. oturmamıştı dungeon sistemleri falan. yapamamışlar dorusu. pve diyosan gel lotro ya bak pve budur iste:)
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ya warhammerda pve göstermelik bir şey aslen, arada bi iki pve yapıyım diyen adam oyundan kopmasın diye var hatta bence. hatta sanırım gelecek patchle çıkıcak olan yeni instance wb vs wb olucakmış. tamamen pvpye çevirme çabasındalar oyunu, ki bu güzel bir şey.
Harir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Hehe.Sonradan anladım abi.Lost vale dediler gittik zamanında.Darkpromise'leri kullanmadım bile hiç:d.Eğer dps takılıcaksan ib ile pve'ye hiç gerek yok zaten.Vl'ye dps gittim hep.O da colossus 2h alıyım diye:D Ha bir de pve için statlar:initiative(0 crit şansın olmalı)>armor >wounds>block.Block ile wounds yer değişebilir ama bence böyle:d.Toughness da işe yaramıyor pve'de.Boşuna kasma.Rugged da kullanma pve'de.
Jaruza Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 harir kardeş hayatını warhammerla çürüttün yazık la gerçekliğe dön artık :D tank bozuntusu (:D
Harir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Bıraktım zaten sirecim.Burdan yeni arkadaşlara yardım ediyorum millete laf ediyorum falan:)
Öne çıkan mesajlar