nopel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 [ITEMDEF i_teleport_staff] NAME=Teleport Staff ID=i_staff_black WEIGHT=50 ON=@CREATE COLOR= {0355} HITPOINTS={5 10} ATTR=attr_newbie|attr_move_never|attr_magic CATEGORY=GM Items SUBSECTION=Other Items DESCRIPTION=Teleporting Staff ON=@DCLICK TARGET Teleport etmek istediginiz kisiyi secin. RETURN 1 ON=@TARGON_ITEM SRC.SYSMESSAGE ya da baska bir esyayi hedef alamazsiniz. RETURN 1 ON=@TARGON_CHAR IF ( > ) src.sysmessage sizden daha yetkili oldugu icin onu teleport edemezsiniz. elseif ( < ) || ( = ) LINK= TARGETG adli kisiyi nereye teleport etmek istersiniz? endif RETURN 1 ON=@TARGON_GROUND LINK.GO RETURN 1 [EOF] Bu Scriptte Hata Nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 görünürde hata yok, çalışır yani hatanın nerde olduğunu bulmak için spheresvr console'a bakabilirsin. orada hatanın bulundugu scriptin ismini ve satırını yazar. @targon_char 'ın altındaki şatırı şu şekilde değiştirebilirsin: IF (0 > )[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ON=@DCLICK TARGET Teleport etmek istediginiz kisiyi secin. RETURN 1 bura olmasın?? ben pek anlamam Ama dialogda sorun var diyosa direk beni çağır :) gerçi unuttum herşeyi :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yok, orda sorun yok zaten scriptte sorun olduğunu pek sanmıyorum kullandım çünkü ben bunun aynısını[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar