Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ASHLFŞALSFKJASFLKJASŞFLKJASFŞLKAJSF süzüle süzüle gelen adam
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 orjinalinde mogollar- gari caliyordu. hatta topigini de bizzat ben acmistim.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Ya çok samimi bişey söyliim mi? Böyle bir ortam görsem ben de atarım kendimi piste :P
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hacı senin sonu iyi degil internet kafede sabahtan aksama kadar yutubta izledigi videolari feyzbuk ve bilimum forum ortamlarında paylaşma hastalıgına tutulmussun
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 orijinalini verin sunun ya. muzik monte edilince komikligi kacmıs gibi.
coamenel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Archangel_ said: beni düğününe çağırma barış :P berkcan süzülerek gelen adam olmanı ıstıyorum dugunumde :D
coamenel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 pascalnouman said: hacı senin sonu iyi degil internet kafede sabahtan aksama kadar yutubta izledigi videolari feyzbuk ve bilimum forum ortamlarında paylaşma hastalıgına tutulmussun yaşayacak mıyım doktor bey?
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 coamenel said: Archangel_ said: beni düğününe çağırma barış :P berkcan süzülerek gelen adam olmanı ıstıyorum dugunumde :D hiç bi alkol, narkotik madde, ot bok onu bana yaptıramaz.
Öne çıkan mesajlar