Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PKK'ya teror orgutu diyerek eski yaralari acip baris surecine zarar veriyormusuz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olitere said:

Terörist örgüt diyince benim aklıma gelen marjinal bir silahlı gruptur.Sen hiç doğuya gittin mi hayatında ? Diyarbakırda bulundun mu ? Ordaki insanların ne dediğini neyin mücadelesini verdiğini anladın mı ? Bir harekete halk destek verdiğinde o artık isyandır .

Neyin mücadelesini veriyorlar anlatsana biraz.
Mesaj tarihi:
olitere said:

Regalya said:

olitere said:

Sıfır kalıcak ?? Bugün sence doğuda savaş istense bitemez mi ? Savaş devlet politikasıdır.Savaşın devam etmesi için de her türlü provakasyonu yapıyorlar ; adamların rantı var tabi

PKK nında rantı uyuşturucu ticareti ve dış desteği elinde tutmak Kürtmüş doğuymuş zerre kadar umrunda değil bunu anlamayacak kadar zeka yoksunu insanlar yaşıyor bu gün bu memlekette.
Mesele Pkk değil mesele halkın neden onlara destek verdiği ? Sen halkın taleplerini dinlersen silahlı mücadele de yalnızlaşır.Red alert gibi piyade yığarak savaş kazanılamıyacağını bilemiyecek kadar gerizekalı olmadığına göre bu devlet , kendi rantlarının tıkırına bakıyorlar

Ya sen cidden apayri dunyalardasin.

Bambaska yerlere cekiyorsun olayi. Yani kimin ne mal oldugu cok belli.

Sen baslikta yazan cunle hakkinda ne dusunuyorsun onu soyle bana.
Mesaj tarihi:
di said:

olitere said:

Evet savaş var diye bizzat sivilin yaşadığı yeri bombalamakta çok normal . Uyuyun siz uyuyun çocukluktan beri milliyetçi gazıyla yetişip medyanın manipülesi olmuşsunuz.Gerilla kıyafeti giyip köy basan askerlerden de haberiniz yoktur.

Cevremde bolca olan PKK sempatizanlari ile her muhabbetimde de ayni seyleri duyuyorum. Ezberledim artik lakin nedir 40 bin kisinin gunahi sorusuna cevap alamiyorum.

Silah ile ne yapabileceginizi saniyorsunuz sorusuna da cevap alamiyorum.

Neden askere ugurlanir gibi ugurlanan, okuyup doktor olmus kurtlerin eline silah verip oldurttuklerini sordugumda yine adam gibi cevap alamiyorum.

E diyorum neden her yerde aglayip sonra mitinglerde biji apo bizi serok diye bagiriyorsunuz diyorum, ona da cevap yok.

Olay bir yerden sonra yine ayni katledilen kurtlere geliyor, bu sefer de bahsedilen olaylarla aponun pkk'yi ilk kurdugu, suriye'ye kactigi tarihleri ornek gosteriyorum, orda artik got olmanin doruk noktasina ulastiklarindan hadi bize musade diyorlar.

Hic degismedi. Denk gelirsek bir gun bir doz da sana verelim.
PKK her zaman bu kadar güçlü müydü ?? Şimdi niye halk destekliyor ? Bu sorulara cevap vermeyip nükleer bomba atma fantazileri kurulduğunda daha çok sürer bu cevap
Mesaj tarihi:
Perfectionist said:

olitere said:

Terörist örgüt diyince benim aklıma gelen marjinal bir silahlı gruptur.Sen hiç doğuya gittin mi hayatında ? Diyarbakırda bulundun mu ? Ordaki insanların ne dediğini neyin mücadelesini verdiğini anladın mı ? Bir harekete halk destek verdiğinde o artık isyandır .

Neyin mücadelesini veriyorlar anlatsana biraz.
Kültürel özgürlük mücadelesi veriyorlar.Düne kadar kürtçe cümle konuşsan gözaltına alınıyordun.Kürtçe şarkıları bile TERÖRİST BUNLAR!!11 yasaklamaya çalışan bir zihniyet var.80 yıldır aynı terane ulan hiç mi insan durup düşünmez neden böyledir , bu nasıl düzelir diye.
Mesaj tarihi:
olitere said:

Mesele Pkk değil mesele halkın neden onlara destek verdiği ? Sen halkın taleplerini dinlersen silahlı mücadele de yalnızlaşır.Red alert gibi piyade yığarak savaş kazanılamıyacağını bilemiyecek kadar gerizekalı olmadığına göre bu devlet , kendi rantlarının tıkırına bakıyorlar

Eğitimsizlik,Provokasyon ve PKK baskısı?

Piyade yığarak kazanılır ki kazanılıyorduda siyasi engeller olmasa.
Mesaj tarihi:
AHAHAHAHAHAA

Tamam lan anlasildi muhabbet. Ben de diyorum bunlarin birebir aynisini hatirliyorum ben ama nerde hatirliyorum.

Hepinize ayni sey ezberletiliyor.

Belli oldu olay.
Mesaj tarihi:
@Olitere
Senin sarfettigin kelimelerin aynisini yurtdisinda kalan ve doguda savasmis bir pkk militanindan da duymustum.

Zaten kürtlerin yarisindan cogu isteyerek terörist olmuyor. Ölüm tehditleriyle militan yapiliyorlar. Yurtdisinda 16 yasinda güle oynaya doguya savasa gidiyorum diyen kürt kiz cocuklari da gördüm. Atatürkcüyüm diyen ve milliyetciligiyle gurur duyan kürtte gördüm.

Zamaninda 17 yasinda Türk bankasini atese veren ve daha sonrasinda Türk makamlari icin muhbirlik yapani da gördüm. Genc yaslarda bircok vaatlerle kandirildiklarini, neyin dogru neyin yanlisi oldugunu bile bilmediklerini, gayet güzel gizli bilgileri tikir tikir MIT'e verenleri de gördük.

Savas bu kurunun yaninda yas da ölecek..
Mesaj tarihi:
ne diyem mahmut mu diyem ?

olay ulusalcılar, o bu falan değil. arkadaş bu ülkede 30,000 kişiyi öldürmüş bir örgüt var. terör örgütü. sivillere saldırıyorlar.

bu insanlarin atacaklari bombalar elindeyken patlasa, kendi orgutevleri havaya ucsa.. ya da roketatarla lojmana saldirirken o roketle beraber fiziksel olarak havaya ucsalar.. ya da ne biliyim, dandik tufekleri calisiyor mu diye test ederken mermileri dizkapaklarina gelse, hayat boyu yuruyemeseler..

cok az kisi uzulur.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...