Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kabusların nedenleri nelerdir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 24 Ağustos 2004 13:51 tarihinde demiş ki:
Kabusun sebebi kıçın açıkta kalmasıdır. :P

Eheheheh :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Mesaj tarihi:
Bende arada hep aynı seyı gorurum gemıden duserken gorurum megerse yatagın ucuna gelmısım dustum dusucem :) Ama hep bunu gorururum yanı sapmaz hıc =) Allahttan suana kdr hıc dusmedım yataktan kırmayalım dımı bı yerımızı =)
Mesaj tarihi:
benim en berbat olayım bu senenin başında olduydu, normal yatağımdan farklı bi yataktaydım. rüyamda balkondan kafayı uzattım ve tam o sırada burnumu duvara geçirdim. interaktif oldu iğrenç oldu :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 24 Ağustos 2004 13:15 tarihinde demiş ki:
stres, yaşanan sıkıntılar

benim genellikle bu nedenlerden oluyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Soth, 24 Ağustos 2004 13:17 tarihinde demiş ki:
kabusların devamını gordun? hmm ilginc su diger özel ruyalarda da keske yattıgımızda devamını gorebilsek:) hep en guzel yerlerinde uyanırımda:-P

Eeee ben hep görüyorum. Uyandığımda rüyam yarıda kesildiyse eger tekrar uykuya dalarsam o rüyanın devamını görebiliyorum. :)[signature][hline][b]Liv Tyler
Mesaj tarihi:
Ya kabuslardan okadar korkmanıza gerek yok . Ben nerdeyse normal rüya görmüom :) . Bir sğre sonra alışırsınız :) . Hem eğlencelidir . Şimdi rehin alındığınızı gördüğünüzü kabul edelim . Güzel bir macera yaşadınız .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...