Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Estel_Anorien, 24 Ağustos 2004 13:51 tarihinde demiş ki: Kabusun sebebi kıçın açıkta kalmasıdır. :P Eheheheh :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bende arada hep aynı seyı gorurum gemıden duserken gorurum megerse yatagın ucuna gelmısım dustum dusucem :) Ama hep bunu gorururum yanı sapmaz hıc =) Allahttan suana kdr hıc dusmedım yataktan kırmayalım dımı bı yerımızı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 benim en berbat olayım bu senenin başında olduydu, normal yatağımdan farklı bi yataktaydım. rüyamda balkondan kafayı uzattım ve tam o sırada burnumu duvara geçirdim. interaktif oldu iğrenç oldu :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Saeros, 24 Ağustos 2004 13:15 tarihinde demiş ki: stres, yaşanan sıkıntılar benim genellikle bu nedenlerden oluyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Soth, 24 Ağustos 2004 13:17 tarihinde demiş ki: kabusların devamını gordun? hmm ilginc su diger özel ruyalarda da keske yattıgımızda devamını gorebilsek:) hep en guzel yerlerinde uyanırımda:-P Eeee ben hep görüyorum. Uyandığımda rüyam yarıda kesildiyse eger tekrar uykuya dalarsam o rüyanın devamını görebiliyorum. :)[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ya kabuslardan okadar korkmanıza gerek yok . Ben nerdeyse normal rüya görmüom :) . Bir sğre sonra alışırsınız :) . Hem eğlencelidir . Şimdi rehin alındığınızı gördüğünüzü kabul edelim . Güzel bir macera yaşadınız .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar