vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 http://www.cyborggaming.com/prod/rat7.htm arkadaşlar 1,5 yıldır haftada bir vidyosunu seyretmekten helak oldum :( . amozon göndermiyor, baktığım hiçbir site türkiye ye göndermiyor... nerden bulur nasıl alırım bi yardımcı olun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 rat7 bende denemek ıstıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Saitek midir bunun üreticisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tBjLVN-wkTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 sanat kasmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 evet saitek , mükemmel ürünler yapıyolar :D ilk kullandığım mouse ları bu mükemmeldi... şimdi rat istiyorum ama bulamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 GG de var ama sanırım o v5. Ebayde de var v7 gümrüğe takılması muhtemel. Ama satıcı ile konuşarak fiyatı düşük gösterirsen takılmama olasılığı fazla. Yakında v9 u geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 GG deki rat5 ben 7 istiyorum...ebay da gönderilerde ve gümrükte sorun çıkıyo diyorlar :( ne dersiniz ebay dan sipariş verip duamı edeyim sorunsuz gelsin diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 tüfek sanabilir gümrüktekiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ebayde power sellerların 95$ + civarı sattıkları var kutulu açılmamış yeni vb, kargoyla 120 falan oluyor, gümrükten geçmesi lazım, benim aldığım ebook reader geçmişti rahatça fiyatı bundan fazlaydı. satıcıyla konuşup low price da gösterebilirsin, 95 yerine 65 yazar adam üstüne, ama yasal değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 saitek command unit var bende leş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/bc0b5335-dcc5-4dab-a86a-c9d9154581a6_72e4f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 http://cgi.ebay.com/R-A-T-7-RAT-Cyborg-Laser-USB-Gaming-Mouse-MadCatz-NEW-/320609566020?pt=Mice&hash=item4aa5d1bd44 şu var mesela, tr yede gönderiyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 şimdide paypal istiyo :( yahu arkadaşlar biriniz şunu satın alın bana yahu... size ödeme yapayım... varsa amerika yada avrupada bi arkadaş göndersin bana.... @norak sağolasın kardeşim yardımların için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ben alıvereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 alıver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 15gunde falan gelir Senbana ne kadar tutuyosa parasını gonder sipariş edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 tamam bilgilerini geç yarın çıkartayım parayı ... birde nerden sipariş edicen nekadar tutucak bildirisen sewinirim :) edit: bu özelden gidecekti :D yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 vaako51 said: tamam bilgilerini geç yarın çıkartayım parayı ... birde nerden sipariş edicen nekadar tutucak bildirisen sewinirim :) edit: bu özelden gidecekti :D yanlış oldu ehehe güzeldi bu abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 başka isteyen varsa alalım 200 liraya geliyor sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 200'e iyi gayet sorunsuz gelirse. ben de getiririm diyecektim ama gümrükten geçeceği için, artı elektronik limitimden yiyeceği için 250 diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bu arada mouse gorundugu kadar iyi deil. her boku ayarlaniyo da ergonomisi yattaraymi$ yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bende alacam bayramda sonra bi aralar, bayagidir takip ediyorum bu aleti. Hastasi oldum rat7'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 geçen gün kurcaladım dükkanda güzel gibi. rat 9 falanda iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 fistan halletti sağolsun :D rat 9 kablosuz sevmiyorum kablosuz mouse ları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar