Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu mouse u nerden alabilirim???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.cyborggaming.com/prod/rat7.htm arkadaşlar 1,5 yıldır haftada bir vidyosunu seyretmekten helak oldum :( . amozon göndermiyor, baktığım hiçbir site türkiye ye göndermiyor... nerden bulur nasıl alırım bi yardımcı olun...
Mesaj tarihi:
GG de var ama sanırım o v5. Ebayde de var v7 gümrüğe takılması muhtemel. Ama satıcı ile konuşarak fiyatı düşük gösterirsen takılmama olasılığı fazla. Yakında v9 u geliyormuş.
Mesaj tarihi:
GG deki rat5 ben 7 istiyorum...ebay da gönderilerde ve gümrükte sorun çıkıyo diyorlar :( ne dersiniz ebay dan sipariş verip duamı edeyim sorunsuz gelsin diye :D
Mesaj tarihi:
ebayde power sellerların 95$ + civarı sattıkları var kutulu açılmamış yeni vb, kargoyla 120 falan oluyor, gümrükten geçmesi lazım, benim aldığım ebook reader geçmişti rahatça fiyatı bundan fazlaydı. satıcıyla konuşup low price da gösterebilirsin, 95 yerine 65 yazar adam üstüne, ama yasal değil :)
Mesaj tarihi:
http://cgi.ebay.com/R-A-T-7-RAT-Cyborg-Laser-USB-Gaming-Mouse-MadCatz-NEW-/320609566020?pt=Mice&hash=item4aa5d1bd44

şu var mesela, tr yede gönderiyor adam
Mesaj tarihi:
şimdide paypal istiyo :( yahu arkadaşlar biriniz şunu satın alın bana yahu... size ödeme yapayım... varsa amerika yada avrupada bi arkadaş göndersin bana....

@norak sağolasın kardeşim yardımların için :)
Mesaj tarihi:
tamam bilgilerini geç yarın çıkartayım parayı ... birde nerden sipariş edicen nekadar tutucak bildirisen sewinirim :)

edit: bu özelden gidecekti :D yanlış oldu
Mesaj tarihi:
vaako51 said:

tamam bilgilerini geç yarın çıkartayım parayı ... birde nerden sipariş edicen nekadar tutucak bildirisen sewinirim :)

edit: bu özelden gidecekti :D yanlış oldu

ehehe güzeldi bu abi :D
Mesaj tarihi:
200'e iyi gayet sorunsuz gelirse. ben de getiririm diyecektim ama gümrükten geçeceği için, artı elektronik limitimden yiyeceği için 250 diyecektim.
  • Yeni Oluştur...