Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 babamdan en kısa zaman için laptop sözü aldım. yalnız laptop mı alsak normal pc mi alsak karar veremedim. doğrusu laptop taşınabilir olduğu için çok kolayıma gelecek. fakat genelde oyun oynamak amaçlı kullanacağım, yani sabahtan akşama kadar uzun bir süre açık kalacak laptop. bunun uzun vadede bir zararı olabilir mi? fiyatların farklılığı dışında avantaj ve dezavantajları nedir iki tane aynı özellikteki laptop ile pc'nin?[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki: please don't kill me! i have a wife and children, kill them! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 oyun için dizüstü çok mantıklı olmaz. hem küçük ekran hem klavye iğrenç. hem de aynı fiyatlı bir masaüstü bilgisayardan katkat yavaş. taşıma olayı önemli diyorsan, minik masaüstü bilgisayarları görmüştüm, özellikleri nedir ne değildir bilmiyorum ama ekran dışında ordan oraya taşıması oldukça kolay gözüküyordu edik:1 sene önce falan bazı disüstü bilgisayarlarda ısınma yüzünden kitlenmeler, durup dururken reset atma gibi saçmalıklar oluyordu, eğer alacaksan bu konuyuda bi araştır. [signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 23 Ağustos 2004 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bence en iyisi masaüstü alman . laptop oyun için işini görmez. laptoba en az 1000 dolara vereceğine gidip bi amd sistem topla en kralından rahat edersin[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 1000 dolarlık laptopla oyun oynanmaz , yani son oyunlar oynanmaz..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 benım lap top um vardı hala var ama parçaları çok pahalı çabuk ısınıo kucuk bı dusmede ekranı fln zarar goruo oyun ıcınse pc al derım ama oyun yanında baska ıs ler yapıcaksan lap top al lap top un zevki farklı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ya zevkli die laptop alınmaz ki , ihtiyaca göre masa veya diz üstü alınır ... Sırf beyeniyorsun diye abuk sabuk paralara oyun bile oynıyamıcağın bişi alma..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Laptop u Fransa veya Almanya dan alın burda alcağınız 1000 $ lık bilgisayar orda 100$ ama ikici el[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hmz demek öyle efem. normal pc alayım ben o vakit. sağolun cevaplarınız için.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ayrıca upgrade sorunu yaşarsın desktop pc en ideali[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Baba pc al derim. Ben 1000$'a öyle yapacağım birkaç güne.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 sırf oyun oynayacaksan laptop niye? taşınabilir olması nası kolayına gelcek ki her gün seyahat eden birimisin :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 zaten 1000$ ada öyle oyun oynamak için laptop parasi yetmez 1500-2500$ arasi gidip gelir, çin vs basma mallari kastetmiyorum[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: DynamicK, 24 Ağustos 2004 09:57 tarihinde demiş ki: sırf oyun oynayacaksan laptop niye? taşınabilir olması nası kolayına gelcek ki her gün seyahat eden birimisin :) tabi babam kamyoncu, bende kasada yaşıyorum. :p aslında küçük ve derli toplu olması da sevdiğim bi özellik laptop olayının ama normal pc alıcam yine.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bence düz PC al lap top çok pahalı TR de daha ucuz olması gerekirken..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bende toshıba laptop war hıc ısınmıyor alırsan toshıba tavsıyem[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar