El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Parallel linq kullanmak istiyodum ama olmazsa 3'le devam etcem zaten mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hem 3, hem 4 yapamazsın ki.. projeyi yaratırken (ya da yarattıktan sonra, "project properties" altında) target framework'ü belirleyebilirsin.. böylece projeni iki framework için de build edebilirsin (properties'ten target framework'ü değiştirerek).. ama 4 bileşenlerini kullandığın bir projeyi haliyle alt versiyonlar için derleyemezsin. 4 bileşenlerini kullanmayan bir projeyi de 4 için build etmen anlamsız (ya da çok anlamlı değil diyelim. zira daha sonra projeyi geliştirirken, 4 bileşenlerini kullanmak isteme ihitmalin olabilir). 4'ün getirilerini kullanmak istiyorsan da; herkese 4 yükleteceksin. başka çaresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Şu an işim olduğu için bakamıyorum ama şurda ayrıntılı açıklıyo. Akşama okuycam tamamını: http://weblogs.asp.net/scottgu/archive/2009/08/27/multi-targeting-support-vs-2010-and-net-4-series.aspx edit: hatta vs 2008de bile varmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hızlıca baktım.. benim dediğimden farklı bir şey demiyor. 4.0 bileşenlerini kullanıp multi-targeting yapamazsın. ama 2.0 bileşenlerini kullanıp yapabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Ohoo ne anladım öyle multi targetingden o zaman :) Ben clienttaki framework versiyonunu kontrol edip ona göre özellik kullanır falan diye umuyodum ama neyse artık 3.5'a devam etcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 burdaki olay multi-targeting değil aslında, biraz yalan bir açıklama o. göz boyayan cinsten. daha çok backward compatibility demek lazım.. "eski projeleri al, yeni framework'lerin getirilerini de üstüne ekleyebil" diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 2.0 yaparsan butun bilgisayarlarda calisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Ya işte sorun parallel linq kullanabilmek ve 2.0 kullanıcılarına da birşey yükletmemekti, onun olmayacağını anladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar