El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Parallel linq kullanmak istiyodum ama olmazsa 3'le devam etcem zaten mecburen.
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hem 3, hem 4 yapamazsın ki.. projeyi yaratırken (ya da yarattıktan sonra, "project properties" altında) target framework'ü belirleyebilirsin.. böylece projeni iki framework için de build edebilirsin (properties'ten target framework'ü değiştirerek).. ama 4 bileşenlerini kullandığın bir projeyi haliyle alt versiyonlar için derleyemezsin. 4 bileşenlerini kullanmayan bir projeyi de 4 için build etmen anlamsız (ya da çok anlamlı değil diyelim. zira daha sonra projeyi geliştirirken, 4 bileşenlerini kullanmak isteme ihitmalin olabilir). 4'ün getirilerini kullanmak istiyorsan da; herkese 4 yükleteceksin. başka çaresi yok.
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Şu an işim olduğu için bakamıyorum ama şurda ayrıntılı açıklıyo. Akşama okuycam tamamını: http://weblogs.asp.net/scottgu/archive/2009/08/27/multi-targeting-support-vs-2010-and-net-4-series.aspx edit: hatta vs 2008de bile varmış galiba.
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hızlıca baktım.. benim dediğimden farklı bir şey demiyor. 4.0 bileşenlerini kullanıp multi-targeting yapamazsın. ama 2.0 bileşenlerini kullanıp yapabilirsin..
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Ohoo ne anladım öyle multi targetingden o zaman :) Ben clienttaki framework versiyonunu kontrol edip ona göre özellik kullanır falan diye umuyodum ama neyse artık 3.5'a devam etcez.
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 burdaki olay multi-targeting değil aslında, biraz yalan bir açıklama o. göz boyayan cinsten. daha çok backward compatibility demek lazım.. "eski projeleri al, yeni framework'lerin getirilerini de üstüne ekleyebil" diye..
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 2.0 yaparsan butun bilgisayarlarda calisir.
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Ya işte sorun parallel linq kullanabilmek ve 2.0 kullanıcılarına da birşey yükletmemekti, onun olmayacağını anladık.
Öne çıkan mesajlar