mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 abi asıl ben avrupadaki klozetlere devrim istiyorum sıçma zamanımı duş zamanıma denk getirmekten bıktım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 gecko said: üniye başladığımdan beridir http://thewordguy.files.wordpress.com/2009/09/sarcasm-anumals.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 mulgear6 said: abi asıl ben avrupadaki klozetlere devrim istiyorum sıçma zamanımı duş zamanıma denk getirmekten bıktım ! duş başlığını hortumlu ile değiştir başını çıkarıp popona tutarsın yada ibrik dene... taharret musluğu yok ya pis bu ülkedekiler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ahahahah ayratıcı çözümler daha çok şunu düşünüyorum :P http://www.youtube.com/watch?v=5-ja261z6QE yok valla duş ve tuvalet farklı yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 di said: Sictigin boku niye biz konusuyoruz onu soruyorum ? Bize ne lan? hakkaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ispatipapaz said: tam sıçıcakken bi işiniz çıktığı ve sıçma olayını ertelediğiniz oldumu? yada böle aşırı kakanız gelir ve kasarsınız kendinizi, bıraktığınız anda çıkıcaktır ama yapıcak yer yoktur...... otobüste mesela... cehennem bu dünyada arkadaşlaR bunları yaşayan bi girip çıkıo. otobuste sicmaya calisanlardan misin yoksa sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 alaturka tuvalet çözüm, o pozisyonda max 20 saniye, daha gelmiyosa gelmicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bence sık sık az sçmak lazım sağlıklısı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 speculum takalım yada kendi düşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 anal sex yaparsan acilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 http://www.ilkhabergazetesi.com/wordpress/wp-content/2007/06/4e202alaturka-tuvalet-tasi.jpg bide bunu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ya insan nasıl bu kadar pis olabilir algılayamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 abi seramiğe nasıl pislik kaplarsın üstüne renk vericem grafik yapıcam diye fırınlara sokuyor çıkarıyorlar o boya anca tutunuyor, sen gidip işeyerek yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 gecko said: beeyle oturmaktan dinim ivranım gevredi otur otur otur, sonra ayağa bi kalk orgazm geçiren kadınlar gibi bacak sağa sola gidiyo en kısa zamanda klozet kenarlarına armchair zımbırtısı istiyorum hem böyle sıçarken geriye rastladıp bişiler yapabiliriz benimde bacağımda kan gitmeme durumu azalır değil mi Çok şey istiyorsun sıçarken de rahat olma ıkınırken belin ağrıyacak onun tadı öle çıkıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Chemical said: abi seramiğe nasıl pislik kaplarsın üstüne renk vericem grafik yapıcam diye fırınlara sokuyor çıkarıyorlar o boya anca tutunuyor, sen gidip işeyerek yapıyorsunü ahahhahahahaha. ayrıca gecko çok boş konular açıyosun adamım gözümden kaçmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 mulgear6 said: abi asıl ben avrupadaki klozetlere devrim istiyorum sıçma zamanımı duş zamanıma denk getirmekten bıktım ! wir habe eine Entwicklung für dich. leb wohl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 taharet musluğunun olmaması kadar korkunç bişey olamaz heralde şu dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar