Marty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 beyler birbirinize et yedirtmeyin lutfen, cok sagliksiz iyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ağzım dolu oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ataist baska abi, ateist o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ataist Atatürk e inanan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 daha cok mete hana atillaya falan ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Cons said: ayrıca tanıdığım ilk vegan/vegetarian a 10 dakikada bir et ikram etmeyi düşünüyorum. aferim bak. adam olacak bu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Cons said: BEYLER KOŞUN BURGERKINGDE KEÇÇAP MOYONEZİ PARALI YABMIŞLAR POROTESTO EDELÜM ketcaba mayoneze saygisi olmayan adamdan hicbisey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hadi ordan mayonez iğrenç bi icat be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 sensin igrenc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bi daha da gelmem garbagea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 vejeteryanlara veganlara kafam girsin. ama orcun hakli, bilmediginiz konularda sallamak zevkli bir meslekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 benim de sana kafam girsin azmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 adamsan adres ver ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi etsiz nasil yasanir lan dun bi 6 saat kadar et yemedim bi bas donmesi oldu kavurma koklattilar kendime geldim ulan kurban bayramida geliyo kavurma yeseydik ya bole sicak sicak yeni etten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ama sen hippi ciktin, eti protesto edenlerden falan bi iki posta baktim da, sen bana simdi comeback yaparken ben hazir tavuklu donerimi alayim, su seri uretim kesilen tavuklardan hem de mmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 BonePART said: abi etsiz nasil yasanir lan dun bi 6 saat kadar et yemedim bi bas donmesi oldu kavurma koklattilar kendime geldim ulan kurban bayramida geliyo kavurma yeseydik ya bole sicak sicak yeni etten abi bazi insanlar yasamdan zevk almamaya yeminli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Azmodai said: ama sen hippi ciktin, eti protesto edenlerden falan bi iki posta baktim da, sen bana simdi comeback yaparken ben hazir tavuklu donerimi alayim, su seri uretim kesilen tavuklardan hem de mmm. kadıköyde doğa büfenin tavuk dürümü aabiiii ohffşş nerden geldi şimdi aklıma asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ben ARABISTANDA bunlarin shawarma dedikleri (Asli cevirme olan) seyden yiyorum her gun, pisman da degilim. oh tavuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Azmodai said: adamsan adres ver ulan Ashenvaleye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 beni rio karnavalinda en arka sirada bulabilirsin. erkeksen tek gel ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Azmodai said: ama sen hippi ciktin, eti protesto edenlerden falan bi iki posta baktim da, sen bana simdi comeback yaparken ben hazir tavuklu donerimi alayim, su seri uretim kesilen tavuklardan hem de mmm. abi mecburiyet (druid olmak) ve racial(pvpde hide olmak) disinda night elf olan insandan suphede ederim abi vardir hafif bisi bu arada azmi seni quoteladim sunun icin abi koy tavugu kasli olur sert olur zaten guzel olmaz seri uretim olcak ki hep yerine durca eti yumusacik olcak ohh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Köy tavuğu üstüne yok. Hem seri üretim tavukları hızlı büyüsün diye gdo lu zımpırtılar ile besliyorlar pek sağlıklı değiller yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar